Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNL01761
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1964
Energimærke
D
Boligareal
90 m2
Stuer/Vær./Etager
1/3/1

Aldershvilevej 121B, 1. TH.
2880 Bagsværd

VED SØ
SKOLE
OG INDKØB

Denne lækre toplanslejlighed på 90 kvadratmeter ligger helt perfekt midt i Bagsværd trukket lidt tilbage, cirka 250 meter fra sø, skov og lokalt handelsliv. Nuværende ejere har løbende renoveret lejligheden, så den blandt andet fremtræder med Velux-vinduer på førstesalen, ligesom der er nye kontakter og nye effektive termostatventiler. Hertil kommer et opdateret køkken fra 2018 samt et nyt badeværelse fra 2017. Lejligheden ligger helt optimalt i ejendommen uden indkig fra områdets øvrige beboere, og lige ud til et stort, flot fællesareal med legeplads og overdækket terrasse med borde og bænke, som holdes af ejerforeningens vicevært.

Der er endvidere mulighed for egen parkeringsplads ved hoveddøren, ligesom I kan anvende fælleslokalet i bebyggelsen. I bliver desuden en del af en meget veldrevet og økonomisk sund ejerforening med lave udgifter. Inde i lejligheden strømmer dagslyset ubesværet ind gennem de mange vinduespartier. Der er gennemgående lyse trægulve på begge plan, ligesom her er en skøn loftshøjde. Nedre plan rummer det lækre køkken med opvaskemaskine, smart vinkøleskab, stort, energivenligt køle-fryse-skab og gasblus. Det er tilmed funktionelt indrettet med masser af opbevaringsplads bag de sorte trælåger. Herudover finder I en lys, indretningsvenlig stue samt et rummeligt værelse.

Det lækre badeværelse har rå mursten og bruseniche med glasafskærmning. Ja, der er tilmed blevet plads til en lille vaskemaskine. Endelig er der en fin entré med trappe til øvre plan. De suverænt gode lysforhold fortsætter på øvre plan, som er indrettet med to store værelser. Det største kan nemt deles i to, mens det andet har indbygget skab. Fra adressen er der kort gåafstand til hovedgadens mange indkøbsmuligheder og spisesteder samt til byens biograf. Herudover er der under 500 meter til Bagsværd Skole, idrætsfaciliteter og blot få hundrede meter længere til en daginstitution. Bagsværd Station kan også nås fods, og her er der både S-tog og busser mod Indre By, Lyngby og Ballerup. Derudover har I kort afstand til Bagsværd Sø, den smukke Aldershvile Slotspark og flere skønne skovarealer. Dette er kort fortalt en flot opdateret toplanslejlighed med en skøn beliggenhed nær alle hverdagens bekvemmeligheder.