Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JN07694
Boligtype
Villa
Opført
1960
Ombygget
1970
Energimærke
E
Boligareal
128 m2
Grundareal
1.182 m2
Stuer/Vær./Etager
1/4/1

Rundforbivej 30B
2950 Vedbæk

TÆT PÅ
STRAND
OG SKOV

I den oprindelige del af Trørød møder I denne arkitekttegnede villa. Boligen er højt placeret, og I får derfor et godt udsyn til området. Derudover kommer I til at bo nær Trørød Skov og stranden, hvilket gør denne bolig det oplagte valg til den aktive familie, der elsker vandsport, løb og vandreture. I kommer ligeledes til at bo tæt på institutioner, skole og indkøbsmuligheder, som er placeret under to kilometer fra adressen.

Huset er løbende istandsat med blandt andet nye trægulve i størstedelen af huset, moderniseret badeværelse i 2014, terrasse i 2016, vandskuring af huset samt nyt tag i 2017, og som sidste skud på stammen er der kommet nyt varmesystem i 2018. Når I ankommer til huset, kan bilen parkeres i carporten, der i forlængelse har et skur samt et brændeskur. Efter I har parkeret, kan I bevæge jer mod hoveddøren, som fører jer til entréen, hvor I finder et mindre toilet. Længst fremme når I til køkkenet, der præsenterer sig med sortmalede låger og en flot træbordplade, hvor middagen kan tilberedes. Efter I har lavet middagen, kan I nyde den i den tilstødende stue, hvor I også kan have de bløde møbler stående. Sofaen og lænestolen kan med fordel placeres omkring den indbyggede pejseindsats. Derudover får I tre værelser, hvoraf de to af dem har indbyggede skabe. Værelserne deles om et badeværelse med badekar og flotte sorte klinker.

Med udgang fra stuen kommer I til den sydvestvendte have, hvor I størstedelen af dagen kan nyde solens stråler. Her træder I ud på den nyere træterrasse, med plads til afslapning i havemøblerne, mens børnene spiller bold på græsset. Haven byder også på høje træer, buske og er omgivet af en tyk hæk, så I kan opholde jer helt ugeneret udendørs.

Kontakt os for en fremvisning allerede i dag.