Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JN07547
Boligtype
Villa
Opført
1982
Energimærke
F
Boligareal
182 m2
Grundareal
1.164 m2
Stuer/Vær./Etager
1/4/1

Botoften 17
3140 Ålsgårde

SKØN BOLIG
LIGE VED
ØRESUND

Med en fabelagtig udsigt fra Kronborg til Kullen på den svenske kyst vil I året rundt kunne holde øje med Øresunds travle og omskiftelige farvand. Om vinteren kan I desuden tænde op i en af opholdsmiljøets to brændeovne og nyde, at der er gulvvarme under de blankpolerede travertinfliser i stuen. Og om sommeren kan I åbne glasskydedørene i stue, køkken og master bedroom helt op til haven og lukke lyden af havets brusende bølger indenfor. Samtidig kommer I til at bo på en stille, familievenlig vej i Ålsgårde med kort afstand til alle hverdagens fornødenheder.

Der er tale om en arkitekttegnet vinkelvilla fra 1982 med koksgrå træfacade, mange lækre detaljer og 182 velindrettede boligkvadratmeter i et enkelt plan. Derudover får I også en garage på 27 kvadratmeter. Takket være husets beliggenhed højt i landskabet er udsigten til Øresund helt uspoleret. Og med ovenlysvinduer, loft til kip og over tre meter op til kippen, er der dagen lang en dejlig, lys og luftig atmosfære i opholdsmiljøet, som består af stue og køkken-alrum i åben forbindelse. Køkkenet er desuden stort med lækre bordplader i børstet, sort granit. Med samlet tre rummelige værelser, to badeværelser og et enkelt gæstetoilet samt bryggers kan I leve dejligt komfortabelt.

I boligens master bedroom kan I endda vågne til synet af solopgangen over Sveriges kyst. Haven byder på mange gode terrasser og hyggekroge. Mod syd får I glæde af et idyllisk, lukket gårdhavemiljø, hvor der er godt med læ, og mod nord kan I følge bådene, der passerer forbi i indsejlingen til det Baltiske Hav. Foruden havet indbyder også Hammermølle Skov til et aktivt udeliv – bare ti minutters spadseretur fra adressen. Lige så kort tid tager det at køre ind til Helsingørs bymidte. Lyder det som noget for jer? Så ring, og lad os arrangere en fremvisning på Botoften 17!