Sagsdata

Sagsnr.
JNC01774
Kontant
5.995.000
Udbetaling
300.000
Brutto / netto
26.553 / 22.610
Boligtype
Rækkehus
Opført
1947
Ombygget
1970
Energimærke
D
Boligareal
155 m2
Kælder
31 m2
Grundareal
660 m2
Stuer/Vær./Etager
2/4/3
Ejerudgift pr. mdr.
5.080 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.015 kr.

Rosengårdsvej 14
2830 Virum

SKØNT
RÆKKE-
HUS

Hvis du leder efter en lys og velindrettet bolig med en solvendt have og fredelige omgivelser, så er dette enderækkehus et rigtig godt match. Med fire værelser og store opholdsrum er her masser af plads til børnefamilien, og boligens indretning i forskudte plan skaber en skøn stemning og atmosfære. Udelivet leves i den ugenerede have med frugttræer, og samtidig kan du glæde dig over placeringen på en lille, fredelig stikvej i Virum nær skole, daginstitution og indkøbsmuligheder og med kort vej til den smukke natur ved Furesøen.

Fra vejen byder ejendommen velkommen i den vestvendte forhave, der har en skøn lille græsplæne og en overdækket terrasse hvor eftermiddagskaffen og middagsmaden kan nydes i solen. Husets to etager er begge i forskudte plan, og indretningen byder på et væld af fine detaljer. På 1 salen er etagen indrettet med lette vægge, derved kan du ændre rumfordelingen, som du har lyst. I stueplan findes både stort badeværelse med toilet samt separat gæstetoilet, begge i flot ensartet original stand. Kælderen rummer praktiske løsninger med opbevaring og vaskerum.

Boligens hjerte er køkkenet samt de to stuer en suite, som er adskilt af franske døre. Køkkenet er indrettet med masser af skabsplads og direkte adgang til spisestuen. I dagligstuen sørger den flotte væghængte pejs for en hyggelig stemning og en behagelig temperatur om vinteren. Takket være de store døre og vinduer er der et fantastisk lysindfald i boligen. Fra spisestuen fører to glasfløjdøre ud til den østvendte terrasse, hvor morgenkaffen og avisen kan nydes i solen. Den gamle baghave er ganske ugeneret og med både frugttræer og en fin græsplæne. Da der er tale om et enderækkehus, er haven betydeligt større end ved et almindeligt rækkehus. Vejen er stille og fredelig med hyggeligt fællesskab, børn og masser af liv. Her får du med andre ord en lys og velindrettet bolig og fredelige omgivelser. Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.