Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JN07688
Boligtype
Villa
Opført
1957
Ombygget
1965
Energimærke
C
Boligareal
160 m2
Grundareal
3.413 m2
Stuer/Vær./Etager
2/5/2

Tuemosen 8
2950 Vedbæk

DIN HELT
EGEN
PARK

Når I går ned gennem haven og ankommer til ejendommens stemningsfulde swimmingpool vil det føles lidt som om, I på magisk vis ankommer til jeres helt egen, uforstyrrede oase midt i skoven. Swimmingpoolen ligger nemlig centralt placeret på en næsten 3.500 kvadratmeter stor, parklignende naturgrund, hvis mage I vil kunne lede efter i mange år uden nogensinde at finde igen. Grunden befinder sig tilmed lige i skovbrynet på en lukket, familievenlig vej i Trørød med kort afstand til såvel dagligdagens fornødenheder som Vedbæk Havn og strand. Her får I et hyggeligt familiehus fra 1957 med 160 boligkvadratmeter i et enkelt plan.

Villaen har en integreret carport på 28 kvadratmeter, hvorfra I kan gå tørskoede indendørs. Det skal desuden bemærkes, at huset trænger til en opdatering. Så har I motivationen og idéerne, kan dette med andre ord blive netop den bolig, som I altid har drømt om. Hvis I bevarer villaens nuværende planløsningen, får I blandt andet glæde af fire fine værelser, tre stuer en suite og to badeværelser. Fra alle tre stuer er der et skønt, langt kig gennem haven, hvor I netop kan ane swimmingpoolen bag nogle af de mange, gamle træer og buske. Selv om haven er stor, passer den langt hen ad vejen sig selv.

Her er en bred,åben græsplæne oppe ved huset, og bagved poolen, forvandler grunden sig langsomt til skov. Her er en fred, ro og idyl, som simpelthen skal opleves. Samtidig er beliggenheden helt i top – særligt for familien, der ønsker at bo tæt på naturen og samtidig nær både skole, indkøb og daginstitutioner. Fra adressen er der nemlig bare fem minutter på cykel til Trørød Skole og en marginalt længere tur gennem skoven og ned til vandet, havnen og stranden. Trørød Torvs mange butikker ligger desuden få hundrede meter fra adressen, og så kan I køre ind til København på cirka et kvarter. Velkommen til Tuemosen 8!