Sagsdata

Sagsnr.
JNL01786
Kontant
5.645.000
Udbetaling
285.000
Brutto / netto
25.027 / 21.487
Boligtype
Villa
Opført
1973
Energimærke
D
Boligareal
152 m2
Grundareal
1.020 m2
Stuer/Vær./Etager
1/4/1
Ejerudgift pr. mdr.
6.164 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.350 kr.

Ørnebakken 5
2840 Holte

PÅ LUKKET
VEJ I
HOLTE

På en lille, lukket vej i Gl. Holte får I en lys, ugeneret og gennemrenoveret familievilla, som på alle måder er indflytningsklar. Huset præsenterer sig særdeles flot med en relativt nypudset facade og træbeklædning i smukt og behandlet mahognitræ. Mellem 2007 og 2010 blev hele villaen gennemrenoveret, hvor den nuværende rumdeling blev etableret, og der kom nyt køkken-alrum. De lækre løsninger står i kø for at blive nævnt såsom gulvvarmen i køkken-alrummet, badeværelset, gæstetoilettet og dele af entréen. Samtidig blev væggene gjort glatte med filt under. Siden 2012 er haven anlagt på ny, og taget er renset og behandlet med tagmaling. Bilen kan parkeres i en garage – med elport – som blev totalrenoveret i 2014. Garagen kan også bruges som et hobby- eller motionsrum.

Indenfor bliver I budt velkommen af en herlig planløsning med familiens fire soveværelser i den ene ende og et lækkert opholdsmiljø i den anden. Det ene værelse har privat badeværelse med badekar, og de resterende værelser deles om et badeværelse med bruseniche. Opholdsmiljøet er lækkert og består af et køkken-alrum og en stue i åben forbindelse. Køkkenet har hvide, grebsfrie HTH-elementer, induktionskogezone og en smuk, massiv bordplade til de varme gryder. Bag køkkenet ligger desuden et bryggers. I opholdsstuen er der en dejlig brændeovn til familiehyggen, og så bemærker I et lækkert lysindfald fra høje og brede vinduespartier. Via stuen træder I direkte ud på en delvist overdækket fliseterrasse, som fører ud i en nem anlagt have.

Haven kranser rundt om tre sider af huset, så det altid er muligt at finde den mest optimale solplet, og her er rigelig plads til børnenes boldspil. Som en ekstra bonus sørger den høje hæk for, at I kan sidde her ugeneret, og alle kan lege frit, da den er lukket hele vejen rundt. Nærområdet er særdeles naturskønt med stisystemer gennem Kirkeskoven, Søllerød Naturpark og Attemosen, hvor I kan få pulsen op i løbeskoene eller gå meditative ture i det grønne. En runde golf kan også klares på Søllerød Golfklubs baner blot få hundrede meter fra huset. Når børnene skal aktiveres er der meget kort vej til nærliggende boldbaner, og der er blot hundrede meter til områdets egen legeplads. Trørødskolen befinder sig godt to kilometer væk. Kontakt os for en fremvisning.