Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNC01795
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1919
Ombygget
1998
Energimærke
G
Boligareal
50 m2
Stuer/Vær./Etager
1/1/1

Tranegårdsvej 64, 3. TV.
2900 Hellerup

HYGGELIG
ØVERST
OPPE

Hyggelig og charmerende lejlighed beliggende øverst i opgangen uden træsko tramp fra overboere udbydes i den veldrevne ejerforening Tranegården, hvor der virkelig er styr på tingene og økonomien bare er i orden.

Som beboer i Tranegården får du mulighed for at leje P-plads og kolonihave, og du får desuden adgang til fest/beboer-lokale, cykelkælder, vaskerum og tørrerum. Til ejendommen hører desuden en rigtig skøn oase af en fælles have med tilhørende boldbane, hvor sommeren rigtigt kan nydes med venner og familie. Placeringen er central for alt hvad området har at tilbyde. Offentlig transport via Bernstorffsvej station og Hellerup station er uhyre tæt herpå.

Lejlighedens disponering gør at her stort set ingen spildplads er. Her er entré med plads til overtøjet. Der er et hyggeligt køkken med mulighed for spiseplads og med et godt vue ud over området. Her er flisebadeværelse med brus og et dejligt stort soveværelse med masser af plads til dobbeltsengen og til skabsarrangementet mv. Stuen er bare så hyggelig og indeholder brændeovn, som kan give en god hygge stemning en kold vinter aften. Stuen rummer gode muligheder for at have såvel sofagruppe som spisebords arrangement. Lejligheden har flotte plankegulve overalt og råder over såvel kælderrum som loftsrum