Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNL01789
Boligtype
Rækkehus
Opført
1943
Energimærke
C
Boligareal
64 m2
Kælder
64 m2
Grundareal
360 m2
Stuer/Vær./Etager
1/1/2

Hørmarken 28
2880 Bagsværd

128
ETAGE
METER

I et hyggeligt kvarter mellem Bagsværd og Lyngby ligger der et rækkehus med perfekte betingelser for jeres fremtidige familieliv – fordelt på en nyrenoveret stueetage og en mindst ligeså indbydende kælder får I 128 etagemeter, som står klar til jer og jeres flyttekasser. Og havens fredelige oase byder på flere gode overraskelser. Herude venter jer både et isoleret gæsteanneks fra 2017 og en nedsænket terrasse, som vil forsøde sommerdagene med sol, sol og atter sol. Er der børn på matriklen, vil I glæde jer over den korte afstand til daginstitution og Stengård Skole, og I skal heller ikke bevæge jer mere end få hundrede meter for at finde S-toget og det nærmeste supermarked – familiens pendler får således lidt ekstra tid til morgenkaffen.

I kan samtidig nyde godt af nærområdets skønne natur, hvor løbeskoene kan luftes rundt om Bagsværd Sø. Rækkehuset er oprindeligt opført i 1943, og takket være kærlige hænder og knofedt bydes I nu velkommen af et flot gulstenshus, hvis murværk er renoveret i 2018. Dette år har i det hele taget stået i istandsættelsernes tegn, for inden døre er hele stueetagen forvandlet til en bolig med temaerne rene linjer, lækre materialer og moderne komfort – der er eksempelvis gulvvarme overalt i huset, hvilket komplementeres af smarte spots, som findes i alt fra anneks til bolig og terrasse. Stueplanet består af et fint værelse, et stort opholdsmiljø samt et stilrent badeværelse med berøringsfrit Grohe-armatur, som går igen flere steder.

Opholdsmiljøet giver jer køkken-alrum og stue i åben forbindelse. Det tidssvarende køkken er indrettet med Grohe Red og Blue Duo, som opgraderer hverdagen med både danskvand og kogende vand. Stue og alrum prydes af sydvestvendte vinduer, som udmønter sig i et herligt lysindfald og en luftig atmosfære. I den høje og tørre kælder får I et gennemgangsrum, to disponible rum, et bryggers og et luksuriøst badeværelse fra 2017 med Grohe-Rainshower. Velkommen til Hørmarken 28!