Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JN07677
Boligtype
Villa
Opført
1996
Energimærke
D
Boligareal
245 m2
Kælder
42 m2
Grundareal
2.411 m2
Stuer/Vær./Etager
3/4/2

Furesøhøj 6
2830 Virum

DIREKTE
TIL
FURESØEN

Sjælden udbudt ejendom direkte til Furesøen
På Furesøhøj 6 i Virum gemmer sig denne fuldstændig unikke perle med en eventyrlig beliggenhed og direkte adgang til både sø og skov. Med dens centrale placering og kun 16 km. til Rådhuspladsen får I perfekt mulighed for at kombinere hverdagens aktiviteter med ren afslapning i naturens smørhul. Morgenrutinen kan meget passende begynde med en løbetur forbi Næsseslottet, på skovstier og langs vandet i det skønne naturområde, efterfulgt af en svømmetur og en tur i den indendørs sauna som prikken over i´et. Indkøb samt institutioner findes i cykelafstand, og har I børn i skolealderen, er distriktsskolen den højtrangerede Virum Skole. I cykelafstand finder I også Virum samt Holte Station, som gør forbindelsen til København og omegn nem og overskuelig.

Ejendommen rummer en fantastisk og hjertevarm historie, hvor nuværende beboere selv har været med til at danne Furesøhøj helt fra begyndelsen – og som tidligere har huset direktøren af tøjkæden Regent Herremagasiner. Oprindelig, var grunden på 10.000 kvm. og blev delt op i 7 selvstændige grunde – denne som den eneste med privat adgang til både sø og skov. Den betagende og parklignende grund på 2400 kvm. giver jer adgang til 30 meter privat Furesøbred med egen både- og badebro. I bliver præsenteret for en malerisk oase med smukke træer og buske, samt opvarmet spa med søudsigt, udendørs bruser, udendørs køkken og flere ugenerte solterrasser. I kan tænde op i grillen og nyde roen med et glas vin ned til den smukke sø med fuglekvidder som baggrundsmusik – og spise middag på den overdækkede terrasse eller en af de to terrasser på skråningen nede ved vandet.

I 1996 så denne eksklusive 245 kvm. bolig med en usædvanlig beliggenhed dagens lys. Huset, der er bygget i ét plan, er nøje gennemtænkt, hvor intet er efterladt til tilfældighederne og især husets fabelagtige lysindfald er gennemgående i hele huset. Indretningen er klassisk, med lyse trælofter og trægulve – der giver boligen en hyggelig og hjemlig atmosfære.

Komfort og eksklusivitet kommer ligeledes til udtryk i opholdsstuen, hvor den indbyggede pejs indbyder til mange hyggelige stunder – med udgang til en beundringsværdig opvarmet udestue med ovenlys og smukke glasvinduer fra gulv til loft. Her kan I nyde de storslåede solnedgange på alle tider af året. Derudover rummer boligen 5 soveværelser, aktivitetsrum, bryggers, 3 stilfulde badeværelser, hvoraf det ene også har sauna. Det åbne køkken-alrum med mørke fliser på gulvet, giver rummet en moderne twist. I kælderen finder I vinkælder samt disponibelt rum.

Vi byder jer velkommen til Furesøhøj 6, unik herlighed med en prisværdig beliggenhed.