Sagsdata

Sagsnr.
JN07682
Kontant
5.125.000
Udbetaling
260.000
Brutto / netto
22.679 / 19.470
Boligtype
Villa
Opført
1959
Energimærke
D
Boligareal
140 m2
Grundareal
950 m2
Stuer/Vær./Etager
1/4/1
Ejerudgift pr. mdr.
5.785 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.475 kr.

Søndre Paradisvej 4
2840 Holte

FLOT
FAMILIE-
VILLA

Denne etplansvilla i Holte passer perfekt til den lille børnefamilie, og der er gode muligheder for at bygge til, hvis familien skulle blive større. Med til den velholdte bolig hører en solrig have og en carport med plads til to biler.

For den travle familie er beliggenheden særdeles eftertragtet, da hverdagens gøremål kan klares hurtigt. Om I mangler dagligvarer, køkkenudstyr eller tøj, kan det fås i Holte Midtpunkt kun halvanden kilometer fra døren. I kan også let gøre brug af de mange butikker i København, som nås på under tre kvarter med offentlig transport og kun 20 minutter i bilen. Børn i skolealderen kan se frem til en let tur på bare én kilometer til Skovlyskolen, og de helt små kan blive passet i den lokale daginstitution, som ligger bare 300 meter fra villaen. Der er kun marginalt længere til Rude Skov, hvor formen kan holdes ved lige. Ejendommen byder på 140 m2, som er meget familievenligt indrettet. Haven er anlagt, så den er let at holde, og desuden passer den perfekt til legende børn. I husets soveafdeling er der tre gode værelser og et velholdt badeværelse. Der kan blive kræset for retterne i køkkenet, hvad enten de tilberedes over kogeøen eller i ovnen, som er placeret i arbejdshøjde. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen, hvor brændeovnen bidrager med charme og varme. Resten af villaen består af et bryggers og en mindre stue, som sagtens kan bruges som forældresoveværelse.

Udenfor kan I nyde eftermiddags- og aftensolen på terrassen, som uden problemer kan rumme en par borde og havestole.

Kort og godt er dette en velholdt og familievenlig villa med en attraktiv beliggenhed. Ring og book jeres fremvisning allerede i dag.