Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNC01801
Boligtype
Villa
Opført
1988
Energimærke
C
Boligareal
158 m2
Grundareal
950 m2
Stuer/Vær./Etager
1/4/1

Ellestien 15
2880 Bagsværd

EASY
LIVING
VED SØEN

For enden af den lukkede villavej Ellestien og i første parket til Bagsværd Sø befinder denne pragtfulde Lind og Risør-villa sig. Det er vel nok en af Bagsværds absolut bedste adresser, som der her er tale om. Et fredet, grønt areal med bådbro, som I i øvrigt bliver medejere af, er det eneste skel mellem søen og jeres 158 m2 store etplansvilla, hvorfor I får en fantastisk, uindskrænket udsigt over det klare vand. Ydermere snor Slotskanalen sig fra søen forbi grunden og videre gennem Slotsparkens naturskønne områder med hyggelige stisystemer. Derudover finder I alle hverdagens fornødenheder i gå- og cykelafstand fra adressen, da både daginstitution, skole, gymnasium, S-togstation og indkøbsmuligheder ligger inden for halvanden kilometers radius.

Tilknyttet ejendommen er en dobbelt carport, hvor I kan parkere, når I ankommer. I finder her også indgangen til et værksted med tilhørende brusebad og loftsrum. I huset bliver I modtaget i den lyse og imponerende hall, hvor I vil bemærke varmen under gulvklinkerne, hvilket også går igen i begge boligens badeværelser. Det ene af disse er placeret mellem bryggerset og to værelser, mens det andet, som har badekar, tilgås fra det tredje og husets største værelse. I opholdsområdet med stue og køkken-alrum ud i ét er loftet ført flot op til kip og stjæler næsten al opmærksomheden fra det lakerede mahognigulv, men dog ikke fra karnappen med udsigt over søen.

I det U-formede køkken er bordpladen i mahogni og elementerne belagt med slidsstærk grå Formica. Selve mærket er Miele, der ellers aldrig laver deres ekstremt eksklusive køkkener uden for Tyskland. Fra stuen er der udgang til en skønt, sydvestvent fliseterrasse, som er udstyret med en eldreven markise, hvis I ønsker en plads i skyggen. Her kan I sidde og nyde den lukkede, ugenerede have, der er passet, plejet og klippet i facon efter alle kunstens regler. Ring og bestil en fremvisning.