Sagsdata

Sagsnr.
JNC01794
Kontant
10.950.000
Udbetaling
550.000
Brutto / netto
48.431 / 41.539
Boligtype
Villa
Opført
1924
Energimærke
E
Boligareal
205 m2
Kælder
116 m2
Grundareal
867 m2
Stuer/Vær./Etager
4/4/3
Ejerudgift pr. mdr.
8.633 kr.
Forbrug pr. mdr.
2.285 kr.

Hjortevangen 5
2920 Charlottenlund

PERFEKT
FAMILIE
IDYL

Særdeles velplejet ejendom beliggende på en dejlig ugenert grund tæt til alt det gode som området har at tilbyde. Her er desuden kort afstand til både Skovgårdsskolen og Sankt Joseph Søstrenes Skole. Huset er utroligt karismatisk men også funktionelt, effektivt og særdeles hyggeligt og her er således de bedste rammer for den aktive børnefamilie, der ønsker såvel alene rum som fælles rum.

Huset har fået ordnet facader, og har fået nye vinduer og døre inden for de seneste år og indeholder præsentabel entré (mulighed for at etablere toilet – overslag forefindes) med flot trappeløb til 1. salen samt nedgang til underste etage. Fra entréen er der indgang til en særdeles stor stue (2 stuer er slået sammen til én) med pejs. Via franske fløjdøre ledes man ind til spisestuen, som har masser af plads til at bænke familien og venner omkring det store spisebord. Stuerne har elegante radiatorskjulere og smukke sildebens parket gulve. I åben forbindelse til spisestuen forefindes hyggeligt snedkerkøkken med god arbedsplads. Fra spisestuen er der udgang til en stor vinterstue, som kan anvendes hele året. Vinterstuen og den overdækkede terrasse har samme gulve og lofter, og falder så fint i harmoni med hinanden.

Fra den overdækkede terrasse er der nedgang til den dejlige have, hvor der både er mulighed for at nyde det stille hjørne eller være tæt på resten af familien. Husets 1. sal består af et virkelig smagfuldt og kompromisløst nyere badeværelse med såvel bruseafsnit som badekar. I badeværelset kan du nyde solopgangen over området. Her er et stort master bedroom med indbygnings skab og udgang til altan. Derudover er der endnu et stort værelse, som oprindeligt har været 2 værelser (kan nemt reetableres hvis behovet er herfor) samt et sidste stort værelse med fransk altan. Kælderen er højloftet, tør og anvendelig til mange gøremål, og indeholder bryggers med egen udgang samt flere gode disponible rum, som bl.a. kan anvendes til kontor, teenagerum, gæsterum e.l. I kælderen forefindes desuden et ganske nydeligt badeværelse samt vaskerum. Der er tilhørende garage til ejendommen.

Velkommen til Hjortevangen 5 og til et område, med venlige naboer og hvor man kender hinanden.