Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JN07069
Boligtype
Villa
Opført
2011
Energimærke
A2
Boligareal
166 m2
Kælder
75 m2
Grundareal
963 m2
Stuer/Vær./Etager
1/4/3

Mosebuen 30
2820 Gentofte

LÆKKER
VILLA
FRA 2011

Drømmer I om en flot, vedligeholdelsesfri bolig med unikt lysindfald og gennemførte kvalitetsvalg? Hvis I samtidig er på udkig efter en beliggenhed, der forener fredfyldt natur med bylivets mange muligheder, så er denne villa i Vangede lige noget for jer! Her får I plads til hele familien med en veldisponeret planløsning, der blandt andet byder på fire værelser og en stor, anvendelig underetage. Villaen er fra 2011 og præsenterer sig flot med en rød murstensfacade, sort tegltag og hvide sprossede vinduer.

Den grå sokkel brydes af to, hvide porte, der fører til garagen, der er indbygget i kælderen, som desuden rummer et stort disponibelt rum med mange anvendelsesmuligheder og et bryggers med vaskesølje. Følger I hovedtrappen til indgangen, ledes I ind i en moderne villa med gennemgående gulvvarme. Den elegante stue er rummelig og bindes sammen med køkken-alrummet af et sæt franske dobbeltdøre. I alrummet mødes I af et fantastisk lysindfald fra de fjernbetjente Velux-vinduer i loftet. Halvdelen af loftet er ført til kip, hvilket giver en unik rumfornemmelse og sollys dagen lang. Multiform-køkkenet byder med sin u-form på god arbejdsplads ved den mørke træbordplade.

Rene linjer og funktionel æstetik kendetegner køkkenet, der er indrettet med hvide grebsfrie låger, integrerede elementer og armatur fra Dornbracht. Derudover kan I se frem til en dobbeltvask, et amerikanerkøleskab, en induktionskogeplade og en pyrolyseovn. Det smukke flisegulv breder sig til badeværelset, der ligeledes er med elementer fra Multiform. I stueplan finder I desuden ét værelse. På førstesalen er resten af værelserne samlet og byder også på endnu et lækkert badeværelse. Den skønne have rummer en hævet træterrasse med sol hele dagen og fjernstyret markise samt en vestvendt fliseterrasse. Med Nymosen nærmest i baghaven og S-toget mindre end 10 minutters gang væk er I tæt på masser af muligheder. Desuden har i gåafstand til Busses Skole og daginstitution Cassiopeia. Ring for en fremvisning!