Sagsdata

Sagsnr.
JN06904
Kontant
7.495.000
Udbetaling
375.000
Brutto / netto
33.168 / 28.475
Boligtype
Villa
Opført
1970
Energimærke
D
Boligareal
205 m2
Grundareal
1.176 m2
Stuer/Vær./Etager
2/4/1
Ejerudgift pr. mdr.
7.767 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.401 kr.

Højbjerggårdsvej 21
2840 Holte

UNIK
FAMILIE
VILLA

I Holte finder I denne betagende villa, der forener drømmen om naturomgivelser og åbne vidder med byens mange muligheder. Villaen er i sig selv en drøm med sin usandsynligt flotte have, gennemgående kvalitetsløsninger og unikke detaljer, man ikke finder andre steder. Som prikken over iet får man en fantastisk pool i baghaven.

Boligen er en gedigen murstensvilla fra 1970 på 205 kvadratmeter med dertil hørende anneks, der rummer to disponible værelser og eget bad. I hovedhuset breder sig et træparketgulv med fire værelser, et disponibelt rum, et bryggers og to badeværelser, hvoraf det ene har spabad, og her er plads til det gode familieliv. Det lækre uno form-køkken er indbydende med lyse elementer og god arbejdsplads, og en skøn kogeø med sort granit forener køkkenet med spisestuen, som har en væg af smukke, franske vinduer mod dagligstuen. Som en unik feature kan væggen rykkes rundt på, så man kan skabe et helt åbent rum eller lukke af mod køkkenet.

Villaen gemmer på endnu en stue, hvor et helt særligt lysindfald gør sig gældende. Solen strømmer ind fra den enestående udestue, hvor gulve og vægge er beklædt med hvid marmor og en imponerende kamin skaber den helt rette stemning. Fra udestuen træder man ud på den store terrasse, hvor man hurtigt kan få fornemmelsen af at være sydpå. Den lækre pool er dog blot en ekstraordinær bonus til en skøn have, som indrammes af kirsebærlaurbær og aflukkes helt af et hegn mod vejen. Som om det ikke var nok, så får idyllen en ekstra dimension af de åbne vidder og det rige dyreliv, der gør, at man kan spotte rådyr i haven.

Ring for en fremvisning!