Åbent hus: 22/4 kl. 16:00-16:15

Sagsdata

Sagsnr.
JNC01815
Kontant
3.145.000
Udbetaling
160.000
Brutto / netto
13.374 / 11.710
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1938
Energimærke
F
Boligareal
68 m2
Kælder
60 m2
Stuer/Vær./Etager
1/1/1
Ejerudgift pr. mdr.
3.385 kr.
Forbrug pr. mdr.
635 kr.

Skovgårdsvej 18B, ST. TV.
2920 Charlottenlund

128 KVM
BOLIG I
2 ETAGER

128 kvm. utraditionel og spændende lejlighed i 2 etager med en særdeles central men alligevel rolig beliggenhed i Charlottenlund tæt til alt det gode som området har at tilbyde – såsom Dyrehaven, umiddelbart for enden af vejen, og Øresunds våde element men også tæt til gode bus og S-togs forbindelser, der bringer dig overalt i Stor København på kort tid. Lejlighedens store areal gør, at her er et utal af anvendelses muligheder og indretnings muligheder – se alternativ plantegning som eksempel. I dag er indretningen således at du bydes velkommen i en rummelig entré hvorfra der er indgang til et nydeligt badeværelse. Fra entréen er der ligeledes indgang til en kæmpe vinkelstue med udgang til en skøn sydvendt altan, som har trappe ned til den fælles have.

I forbindelse til stuen forefindes spisestuen, som er iåben forbindelse til hyggeligt køkken. Via stuen er der et pænt trappeløb ned til den underste etage, som idag er indrettet som et stort soveværelse, med adskillige møbleringsmuligheder samt endnu et rum, der anvendes som kontor og hobbyrum. Der er mulighed for etablering af flere værelser i lejligheden. Dette kan gøres på én af 2 måder – reetablere åbningen fra entréen til den sidste del af stuen, der så får sat en væg op så det ekstra værelse, som lejligheden er født med reetableres. Eller ved at reetablere åbningen fra entréen ind til køkkenet, som rykkes ind i stuen op ad trappen til underste etage. Væg mellem spisestuen og køkkenet reetableres så der kommer et værelse med en god størrelse her. Mulighederne er der.

Beliggenheden er der også og så lige en enkelt men ikke ubetydelig ting – her er ingen generende etage ejendomme i nærheden – der er faktisk kun grønne omgivelser at betragte fra denne helt unikke lejlighed. Ejendommen har fået nyt tag og tagrender i 2017, hvor der også blev ekstra isoleret som flytter energimærket fra F til E, og siden 2009 er der lavet ny kloakering, lagt omfangsdræn med sokkelisolering og skiftet lyskasser ved kældervinduerne, som sikrer, at underetagen forbliver tør.