Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNC01818
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1938
Energimærke
F
Boligareal
65 m2
Stuer/Vær./Etager
1/3/1

Skovgårdsvej 18B, 1. TH.
2920 Charlottenlund

DELE-
VENLIG
MED ALTAN

Indbydende lys og delevenlig 3 værelses med en særdeles central men alligevel rolig beliggenhed i Charlottenlund tæt til alt det gode som området har at tilbyde – såsom Dyrehaven, umiddelbart for enden af vejen, og Øresunds våde element, men også tæt til gode bus og S-togs forbindelser, der bringer dig overalt i Stor København på kort tid.

Lejligheden er placeret på 1. sal i en hyggelig, veletableret og vel konsolideret ejerforening, og udsigten fra lejligheden er ud over grønne villa områder uden noget generende indblik fra andre etage ejendomme. Lejlighedens disponering er således at der er velkomst entré med indgang til et rigtigt indbydende hvidt køkken med gode hårde hvidevarer. Modsat i entréen er der et rigtigt pænt badeværelse med en smart bruse afskærmning, som kan foldes indad efter brus, så pladsen ikke spildes. Her er en pragtfuld sydvendt stue hvor der er rigeligt med plads til sofa arrangementet og til spisebords-arrangementet og fra stuen er der udgang til en virkelig god altan, hvor du har solen fra den står op til den går ned.
I den modsatte ende forefindes stort ugeneret soveværelse med masser af plads til dobbelt sengen og til skabsarrangementet. Det 3. værelse er ideelt som børneværelse eller kontor f.eks. og også her er der god plads til flere former for møblering

Tøjvask foregår i kælderen, hvor der ligeledes er depotrum. Der er en helt fantastisk tilhørende fælleshave hvor udelivet rigtigt kan nydes i de forskellige hygge kroge. Ejendommen har fået nyt tag og tagrender i 2017, hvor der ligeledes blev hulmursisoleret (energimærket ændres til E) og siden 2009 er der lavet ny kloakering, lagt omfangsdræn med sokkel isolering og skiftet lyskasser ved kælder vinduerne. Opgangen bliver istandsat i løbet af 2018/2019.