Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNC01808
Boligtype
Villa
Opført
1967
Energimærke
F
Boligareal
201 m2
Kælder
65 m2
Grundareal
990 m2
Stuer/Vær./Etager
3/6/2

Søbredden 7
2820 Gentofte

GODE
FAMILIE
RAMMER

På en blind børnevenlig vej i Gentofte i 2. række fra Gentofte Sø, som er lige rundt om hjørnet, udbyder vi denne ideelle familievilla til en skarp pris. Som ét af de få steder i området, kan du roligt lade dine børn færdes og lege på vejen uden panderynken. Ud over nærheden til naturidyl ved Gentofte Sø er, så er vejen også kendetegnet ved at have andre nydelige huse placeret.

Husets indretning er således at her er den klassiske møblerbare entré med indgang til praktisk gæstetoilet. I den ene ende af huset er værelsesafdelingen orienteret indeholdende i alt 3 store soveværelser – det ene med direkte udgang til terrassen og haven. I værelsesafdelingen forefindes stort badeværelse med både karbad og bruseafsnit. i den modsatte ende af huset er der et ganske nydeligt køkken i moderne tilsnit og med god arbejdsplads. Derudover er der ialt 3 store stuer, hvoraf den ene stue idag benyttes som ekstra soveværelse. De 2 andre stuer har direkte udgang til den vestlige terrasse og have, og en af stuerne har endda pejse arrangement. Kælderen er høj og anvendelig til mange formål. Idag er den indrettet med kombineret fyrrum/the-køkken, disponibelt rum, som anvendes til gæste afdeling, samt toilet med brus.

Der er såvel carport som integreret udhus tilhørende ejendommen. Den store have er aldeles ugeneret og indbyder til hygge og samvær og leg med familien. Bemærk det årlige varme forbrug kan nedsættes ekstremt meget ved konvertering til nyt naturgas anlæg samt f.eks. efterisolering af loftet.