Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNL01714
Boligtype
Villa
Opført
1965
Energimærke
F
Boligareal
200 m2
Grundareal
947 m2
Stuer/Vær./Etager
2/5/2

Ravnholmvej 15
2800 Kgs. Lyngby

ARKITEKT
TEGNET
VILLA

Denne unikke, specielle og næsten svævende villa er placeret i det gamle Lundtofte tæt på rekreative områder, smukke naturoplevelser og landsbyidyl. Villaen er arkitekttegnet, hvilket fremgår af den spændende planløsning med forskudte plan og lækre detaljer. Her får I en smuk og rummelig bolig, der skiller sig ud fra mængden og byder på masser af muligheder for at sætte sit eget præg. Ejendommen er opført i 1965 og skal gennemgående istandsættes, men den byder på et væld af anvendelsesmuligheder.

Den er opdelt i to plan, hvor underetagen kan udnyttes på mange måder med to entréer, fire værelser, et badeværelse og et toilet. Her er desuden en stue, et bryggers og et fyrrum. I overetagen finder I en rummelig vinkelstue med skøn, rustik pejs og udsigt mod havens grønne træer. Fra stuen har I direkte udgang til den store, sydvendte terrasse, der går ud til haven og ligger sig ovenpå underetagen. Køkkenet ligger i forbindelse med stuen – kun adskilt af en væg med smarte skabsløsninger. Her er fin plads og gode muligheder for at åbne helt op til stuen og skabe et moderne køkken-alrum.

Derudover byder overetagen på et værelse, en gaderobe og et retro-badeværelse med badekar og flotte, gule fliser. Beliggenheden byder på flot natur i en lille by med et godt sammenhold og både tennisklub, rideklub og fodboldklub. I befinder jer i gåafstand til Ravnholm Skov, og I kan cykle til både sø og kyst. Lundtofte Skole og Børnehuset Lærkereden kan I gå til på mindre end ti minutter, og tog og motorvej ligger inden for en radius af én kilometer. Alt i alt en villa, der trænger til en modernisering, men med rammer, der gør, at man kan få en topklasse, arkitekttegnet og helt unik bolig. Ring for en fremvisning!