Sagsdata

Sagsnr.
JNC01799
Kontant
3.495.000
Udbetaling
175.000
Brutto / netto
15.545 / 13.235
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1938
Energimærke
E
Boligareal
92 m2
Stuer/Vær./Etager
1/3/1
Ejerudgift pr. mdr.
3.307 kr.
Forbrug pr. mdr.
920 kr.

I.H.Mundts Vej 13, ST. TH.
2830 Virum

SKØN
LEJLIGHED
MED HAVE

Midt i den skønne natur tæt på Lyngby Sø og i en rigtig god ejerforening, finder man denne flotte 4-værelses lejlighed for den kræsne køber. Lejligheden ligger i stueplan og har både altan samt nedgang til en dejlig have/terrasse som denne lejlighed har en eksklusiv brugsret til. Lejligheden ligger meget tæt på indkøb på Sorgenfri Torv med flere dagligvarebutikker, offentlig transport både i form af bus og togforbindelse og nær Frilandsmuseet og den skønne natur i Brede. Lejligheden fremstår lys og indbydende, byder på entré i åben forbindelse med både køkken og stue, fordelingsgang med skabe samt adgang til alle lejlighedens rum.
I dag er lejligheden indrettet med 3 gode værelser samt en stue, men lejligheden kan også anvendes med de 2 stuer en-suite og 2 soveværelser som den er født med. Det lyse og flotte køkken ligger i åben forbindelse til stuen hvilket gør, at pladsen i lejligheden er udnyttet optimalt. Rummeligt soveværelse der vender mod øst. Det oprindelige badeværelse er moderniseret og indeholder også en praktisk vaskesøjle. Flotte fliser overalt i baderummet. Lejligheden er beliggende i rolige omgivelser. Ejerforeningen er velfungerende og byder på dejlig lukket fælles have.
Kom og se denne skønne lejlighed der henvender såvel til parret med eller uden børn samt den voksne køber der ikke længere vil holde hus og have, men fortsat have adgang til udelivet på egen terrasse.