Sagsdata

Sagsnr.
JN07727
Kontant
8.995.000
Udbetaling
450.000
Brutto / netto
37.993 / 33.294
Boligtype
Villa
Opført
1947
Energimærke
D
Boligareal
178 m2
Kælder
38 m2
Grundareal
1.694 m2
Stuer/Vær./Etager
3/4/3
Ejerudgift pr. mdr.
9.986 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.420 kr.

Dronninggårds Alle 35A
2840 Holte

TERRASSE
VED
VEJLESØ

Er du på udkig efter villaen, som emmer af kvalitet og gennemtænkte løsninger, der er både funktionelle og æstetiske? Et stenkast fra Vejlesø ligger denne murstensvilla, der kan tilbygges/ombygges, på en vidunderlig udstykning, som blandt andet omfatter privat søgrund med terrasse og badebro. Området er i det hele taget sjældent smukt og idyllisk, tæt ved naturen omkring Furesøen og de nærliggende skovområder.

Indendørs får du en bolig med et dejligt lysindfald, som arkitekt Kryger tegnede til sig selv i typisk minimalistisk dansk design-stil fra slutningen af 1940erne. Entréen viser ind til badeværelset, hvor der er bruseniche og et væghængt toilet. Bag den franske dør til venstre finder du et dejligt tosidet køkken, hvor du kan kokkerere lørdagsmiddagen, mens du samtidig har god kontakt til gæsterne i stuen. Stuerne ligger en suite og har utroligt flotte olierede sildebensparketgulve, karnap og døre til en vestvendt terrasse. Fra gangen når du stueetagens to værelser og et badeværelse med badekar, hvor du kan læne dig mageligt tilbage, når arbejdsdagen er forbi. Via trappen kommer du til en charmerende førstesal med fritlagte bjælker, sildebensparket og loft til kip. Her er der to værelser og et dejligt opholdsrum midt imellem(der kan indrettes til yderligere et værelse), hvor der kan løses matematikopgaver eller streames iPad oven på en lang skoledag. Kælderen rummer et ekstra badeværelse med stor tilhørende sauna, et vaskerum og to disponible rum.

Udendørs har du en garage og en stor indkørsel med plads til flere biler, og så udfolder der sig en smuk, grøn have, hvor du kan opholde dig helt privat. Bedst af alt er der adgang til søgrundsterrassen, hvor I kan forlænge sommeren med kølig rosé helt frem til solnedgang.
Du har kort afstand til Dronninggårdsskolen samt Holte Centrum, hvor du kan klare dagligvareindkøbene. Fra S-togsstationen knap en kilometer væk kommer du til København på godt 20 minutter. Kontakt os for en fremvisning.