Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JN07710
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1973
Energimærke
D
Boligareal
163 m2
Stuer/Vær./Etager
2/3/1

Vejlesøparken 10, 2. TV.
2840 Holte

DIREKTE
TIL
VEJLESØ

Nu udbydes en af Vejlesøparkens absolut bedst beliggende lejligheder, med direkte udsigt til Vejlesø. Lejligheden forefindes på 2. sal, og består af 163 kvm. (BBR) med dertil hørende vestvendt og ugeneret terrasse på ca. 50 kvm., hvorfra man har en betagende udsigt til Vejlesø og de flotte grønne omgivelser.

Vejlesøparken ligger omkranset af smuk natur, og der er gåafstand både til Holte Station og til Holte Midtpunkts mange indkøbsmuligheder. Lejligheden ligger i en velholdt ejendom med elevator. Der er gode parkeringsmuligheder tæt ved opgangen, og der er ydermere mulighed for, at leje en garageplads i parkeringskælderen under ejendommen.

Den velovervejet planløsning giver dig tre gode værelser, to badeværelser samt et rummeligt køkken og to lyse stuer. De to stuer ligger i åbent rumforløb, hvilket giver en skøn fornemmelse af plads og luft. Den ene stue har store vinduer i hele den vestvendte endevæg, som lader lyset strømme ind i rummet. Begge stuer har udgang til terrassen, der med sine mange kvadratmeter giver dig et ekstra opholdsrum under åben himmel. Herude er der god plads til, at du kan invitere familie og venner på sommermiddag, mens I nyder den skønne udsigt og aftensolen.

Alt i alt får man her en sjældent udbudt og i høj grad velbeliggende lejlighed med en terrasse og en udsigt ud over det sædvanlige – og det hele på en fredelig adresse i det eftertragtede Vejlesøparken.