Sagsdata

Sagsnr.
JN07729
Kontant
3.795.000
Udbetaling
190.000
Brutto / netto
16.827 / 14.444
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1972
Energimærke
C
Boligareal
104 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/1
Ejerudgift pr. mdr.
4.872 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.116 kr.

Geelskovparken 34, ST. TV.
2830 Virum

LÆKKER
OG STOR
TERRASSE

Denne stuelejlighed (uden trapper ind til lejligheden) befinder sig i Geelskovparken i Søllerød, der er kendt for sine spændende fællesfaciliteter. Boligen er ideel til seniorerne, der ønsker en tilværelse i trygge omgivelser. Indenfor en radius af 250 meter finder I både Geelskov, som inviterer til hyggelige gåture under trækronerne, og busforbindelser, der kan føre jer rundt til alle hverdagens fornødenheder.

I bydes velkommen i en entré, som tager imod jer med plads til at stille skoene og hænge overtøjet i det indbyggede skab, inden I fortsætter ind i boligen. Køkkenet er funktionelt indrettet med plads til en mindre spisekrog til den hurtige morgenmadsanretning, en opvaskemaskine og rigelig opbevaringsplads i skuffer, underskabe og overskabe, hvoraf sidstnævnte har underskabsbelysning, så I ubesværet kan finde køkkengrejet frem, når der skal tilberedes lækker mad. Middagen serveres i den tilstødende spisestue, der ligger i åben forbindelse med stuen – og dermed flyder det sammen til ét stort, dejligt alrum. I den ene ende af vinkelstuen kan I dække op med hvid dug og bestik, mens den anden ende kan indrettes med et sofaarrangement, hvorfor denne del af stuen helt naturligt bliver det foretrukne samlingssted for familie og venner. På jeres venstre side i opholdsstuen finder I et indretningsvenligt værelse med et indbygget skab, og hvis I fortsætter ligeud, er der en gang, som fører videre til et badeværelse med en aflukket bruseniche og ikke mindst et badekar til glæde for livsnyderen.

Til at fuldende boligen får I en skøn terrasse med flot anlagte bede og frodige planter, der omkranses af en tæt, grøn hæk. Overdækningen gør det muligt at nyde udendørslivet under de lunefulde danske vejrforhold. Fra terrassen har I en pragtfuld udsigt til de mange høje træer i horisonten.

Ring for en fremvisning!