Sagsdata

Sagsnr.
JNL01820
Kontant
6.995.000
Udbetaling
350.000
Brutto / netto
28.134 / 24.851
Boligtype
Villa
Opført
1936
Energimærke
D
Boligareal
142 m2
Kælder
30 m2
Grundareal
972 m2
Stuer/Vær./Etager
2/4/2
Ejerudgift pr. mdr.
4.843 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.140 kr.

Haspegårdsvej 41
2880 Bagsværd

ATTRAKTIV
LOKATION I
BAGSVÆRD

En smuk og velholdt murermestervilla med en stor, parklignende grund, der blandt andet byder på en sø – det er kort beskrevet, hvad der venter jer her på en yderst attraktiv adresse i Bagsværd. Ejendommen er oprindeligt opført i 1936, og siden er den nænsomt vedligeholdt med stor respekt for den originale stil. Af samme grund kan den fremvise et flot og tidsvarende indre, men hvor de mange karakterfulde detaljer er smukt bevaret. Boligens 142 m2 er fordelt på et stueplan og en førstesal, og i tillæg hertil får I 30 bonuskvadratmeter i kælderen. Haven er et kapitel for sig, for den er anlagt flot i flere niveauer, og her er flere hyggelige opholdssteder. Foruden en overdækket terrasse med druer får I blandt andet glæde af en hævet, vestvendt terrasse med udsigt til søen, hvoraf en del hører med til ejendommen.
Mere klart kan det vel næppe siges: Dette er ganske enkelt en unik oase! Inden vi tager et nærmere kik på husets mange herligheder, skal vi kort vende beliggenheden, der giver jer gåafstand til det meste, I behøver. Inden for en beskeden radius af en kilometer finder I både et bustoppested, daginstitutionen Vibevænget samt et supermarked. Ligeledes tager det ingen tid at nå skole, S-togsstation samt skov og sø, og Hillerødmotorvejen kan I nå på blot to minutter. Allerede udefra imponerer ejendommen med en smuk, hvid facade, der inden for de seneste fem år er blevet pudset op.
Også taget er nyere, og både vinduer og yderdøre er ligeledes skiftet, ligesom huset er blevet efterisoleret. Indenfor bliver I mødt af et lyst og harmonisk indre med glatte, hvide vægge, nydelige fyldningsdøre samt pæne, originale træplankegulve – alt sammen noget, der bidrager til boligens særlige charme. Køkkenet er i øvrigt nyt, og det passer flot ind med resten. Køkkenet ligger i stueplan i åben forbindelse med to stuer en suite. I samme plan er der i øvrigt badeværelse, entré og gang med trappe op til førstesalen. Heroppe er der hele fem værelser, en repos samt et ekstra badeværelse. I kælderen er der blandt andet et vaskerum. Denne ejendom skal ganske enkelt opleves. Ring og bestil en fremvisning i dag.