Sagsdata

Sagsnr.
JN07726
Kontant
4.695.000
Udbetaling
235.000
Brutto / netto
19.933 / 17.466
Boligtype
Villa
Opført
1967
Energimærke
D
Boligareal
175 m2
Grundareal
1.004 m2
Stuer/Vær./Etager
1/5/1
Ejerudgift pr. mdr.
5.713 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.516 kr.

Folesletten 17
2950 Vedbæk

BO PÅ
LUKKET
VEJ

Leder I efter en familievenlig bolig i et trygt kvarter? Så er denne velholdte villa i modernistisk stil måske jeres nye hjem. Her får I et skønt hus med en dejlig have – og nabo til Nyvangsstien og Trørød Parken, hvor man møder hundeluftere og børn på vej til skole.

Vindfanget fører til en fordelingsgang, som viser ind til tre rummelige værelser. Allerede her ser du det flotte egetræsparketgulv i kvadratisk fletmønster, som går igen i flere af villaens rum. Badeværelset i retrostil har både bruseniche og et badekar, hvor du kan læne dig tilbage efter en travl dag på jobbet. Køkkenet blev renoveret i 2002 og har et lyst klinkegulv, hvide fronter og en flot bordplade i massiv teaktræ. Den vinkelformede stue har et dejligt lysindfald fra sydvest og en god krog til et spisebordarrangement tæt ved køkkenet. På mørke vinteraftener er det hyggeligt at samles omkring pejsen, hvor der er indbygget sofabænk og pæne, mørkebrune klinker på gulvet foran. Villaens nordøstvendte afdeling rummer et bryggers med vaskefaciliteter og et nyere fyr fra 2016, et gæstetoilet og et ekstra værelse med indbyggede skabe.

Udendørs folder en sydvendt, ugenert have sig ud – og sælger fik lavet en ny flot flisebelægning i 2017. Her kan du sætte dig til rette under markisen, mens børnene spiller vikingespil og plukker æbler fra træerne i haven.

Som børnefamilie får I en fordelagtig beliggenhed for enden af en blind villavej i et børnevenligt kvarter. Nyvangsstien fører til Trørødskolen, og på bare fem minutter kan I cykle til indkøbsmulighederne på Trørød Torv, hvor bageren er kendt for sit gode wienerbrød. Om sommeren ligger Vedbæk Strand også i cykelafstand, og så kan I køre i bil eller med Kystbanen til København på godt 20 minutter.

Ring for en fremvisning.