Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNL01816
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
2014
Energimærke
A2015
Boligareal
118 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/1

Markmandsgade 25, 4. TV.
2300 København S

TO
ALTANER
UDSIGT

Der er mange grunde til at kaste et blik på denne fine lejlighed, og allerede den centrale beliggenhed først på Amager gør boligen helt uimodståelig. Herfra tager det under ti minutter at cykle ind til Indre By, mens Amager Strandpark og Islands Brygge havnebad indbyder til svalende dukkerter. I ser direkte ind over Københavns smukke tårne, voldgrav og har masser af himmel, som giver lys og følelse af luft. I befinder jer ganske få minutter fra den pulserende Amagerbrogade, hvor butikker, restauranter og caféer ligger side om side, ligesom skønne Christianshavn er indenfor få minutters gang. Boligen fra 2014 er opført med elevator og lækre detaljer.


Alt fremstår i indflytningsklar stand og venter blot på jeres flyttekasser. I træder ind over dørtærsklen til en indbydende lejlighed på fjerde sal, hvor I bydes velkommen med plads til at hænge overtøjet i garderoben. Her bemærker I straks de flotte egetræsgulve med gulvvarme, der strækker sig videre ind i boligen. Lejligheden byder på to soveværelser, hvoraf det største har eget badeværelse, og det er således en oplagt forældreafdeling. Her kan I roligt tage lange bade, for der findes yderligere et moderne badeværelse med en bruseniche. Det andet værelse ligger med smuk udsigt over København. Rene linjer og lækre materialer kendetegner boligen – og køkkenet er ingen undtagelse. Det fremstår med hvide Invita-elementer og moderne hvidevarer fra Siemens, heriblandt en opvaskemaskine og et køleskab, som er diskret integreret bag skabslågerne. Den åbne forbindelse mellem køkkenet og stuen skaber en let og stemningsfuld atmosfære – godt hjulpet på vej af gulv-til-loftvinduerne. Der er mulighed for at inddrage en del af stuen, hvis I ønsker at etablere et ekstra værelse. Boligen fuldendes af en stor, sydvendt altan med udsigt til den fine gårdhave, mens den anden altan kan bryste sig af en fantastisk udsigt ind mod Voldene.


Et opvarmet kælderrum og en sund ejerforening. Opgangene er pæne og lyse, og som nævnt, med elevator. I har også mulighed for at leje et fællesrum og to gæsteværelser med eget bad i ejendommen. Endelig er der mulighed for at tilkøbe egen parkeringsplads i kælderen, så der aldrig er is på bilruden, eller problemer med at finde P-plads. Ring for en fremvisning!