Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNC01828
Boligtype
Villa
Opført
1962
Ombygget
2005
Energimærke
D
Boligareal
240 m2
Kælder
84 m2
Grundareal
643 m2
Stuer/Vær./Etager
2/6/3

Vilvordevej 2A
2920 Charlottenlund

SMAGFULD
MODERNE
FUNKIS

Med en central og prominent placering, med Femvejens mylder i forgrunden og et langt kig ned ad Bernstorffsvej helt ind mod byen, er denne ovenud indbydende ejendom placeret og indeholder simpelthen alt det, som den moderne familie kan ønske sig. Ejendommen blev totalt renoveret og ombygget i 2005, og afspejler således på fornemste vis den gennemførte og funktionelle byggestil som vi idag sætter stor pris på. Huset er fra vejen omkranset af en smukt udført mur og hæk, og en lige så nydelig låge fører dig ind til husets forparti med en elegant carport og hovedindgang.

Allerede ved ankomst i husets hall fornemmer man, at her virkelig er noget at komme efter. De brede gennemgående plankegulve og de rå hvide indervmure er blot nogle af de mange positive oplevelser. Her er en helt utrolig loftshøjde i hallen med kig op til den øverste etage og det elegante trappeløb. I entréen er der et praktisk garderobeafsnit og et nydeligt og praktisk gæstetoilet. Køkken-alrummet kommer helt sikkert til at fungere som hjertet i huset. Her er et flot og tidsløst åbent køkken med alt hvad hjertet kan begære, og rummet har oceaner af plads til en stor spisebordsafdeling. Her er naturligvis udgang til den gennemførte terrasse og haven med mange hygge og læ-kroge.

Haven er aldeles ugeneret fra omverdenen. I forbindelse til køkken-alrummet er den helt unikke store stue placeret. Her er et væld af møbleringsmuligheder således at familien rigtigt kan hygge i alle krogene, når behovet er herfor. Herfra er der der indgang til husets 4. soveværelse eller kontor alt efter behov. De 2 stuer har meget højt til loftet og de gennemgående vinduespartier giver et fantastisk lysindfald. 1. salen har noget så specielt som ovenlys vindue i tagrygningen, således at der er frit sky-vue. Der er her udgang til 2 modsat rettede tagterrasser. 1. salen tilbyder foruden masterbedroom også 2 gode børneværelser. Alle 3 værelser har direkte udgang til tagterrasse. Badeværelset er såvel smagfuldt som stort, og her er både karbad og bruseafsnit. Kælderen, som har udvendig indgang, har vaskerum/teknikrum samt et stort disponibelt rum, som kunne være hobbyrum, aktivitetsrum e.l. Kom og oplev denne fantastiske bolig og udenomsarealer.
Ring for en fremvisning!