Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNC01825
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1978
Energimærke
C
Boligareal
66 m2
Stuer/Vær./Etager
1/1/1

Tuborgvej 19, 1. 2.
2900 Hellerup

SYDVENDT
I SENIOR
PARADIS

I seniorparadiset Lundevangen (minimums alder er 55 år) udbyder vi denne suverænt beliggende attraktive sydvendte 1. sals lejlighed midt i bebyggelsen langt væk fra Tuborgvej og uden at være generet af høje træer fra nabohusene på Norgesmindevej. Lundevangen som bebyggelse er et usædvanligt godt sted at bo. Lundevangen har flere usædvanlige gode forhold, som ikke findes magen til andre steder. Af tilbud kan nævnes den bemandede reception, svømmehallen, læseværelset, hobbyrum, spisesalen, madordningen, gæsteværelset samt festlokalet og ikke mindst den lille købmand på torvet. Samtlige 154 lejligheder har adresse på Tuborgvej, men det er rent faktisk et fåtal af dem, der fysisk ligger på Tuborgvej, som nu er aflastet fra trafik ret så radikalt siden etablering af Nordhavnsforbindelsen. Det skal bemærkes at denne lejlighed er én af de lejligheder, som ikke har en mur eller et rækværk ude foran køkkenvinduet. Her er således et frit lysindfald fra begge sider.


Lejligheden fremstår i original men absolut velholdt stand, og indeholder entré med garderobeskab og indgang til badeværelse med vaskemaskine. Her er mulighed for at etablere kondenserende tørretumbler, hvis ønskeligt. Den oprindelige dør fra entré til soveværelse er praktisk blændet, hvilket giver en bedre møbleringsmulighed i såvel entré som i soveværelset. Køkkenet har et dejligt lysindfald og et hyggeligt kig ned til fælleshuset og livet på torvet. I køkkenet er der mulighed for at etablere en god lille spiseplads. Den sydvendte stue har mange gode indretningsmuligheder, og her er så rigeligt med plads til både spisebordsarrangementet og til sofagruppen. Via stuen er der udgang til den attraktive sydvendte altan, som grundet sin orientering bogstaveligt talt har sol fra morgen til aften. Altanen har desuden et lille depotrum hvor der snildt kan være plads til havehynderne, vandkanden og de sammenklappelige havemøbler.


Fra stuen er der åbning ind til soveværelset, hvor der typisk indrettes kontorplads ved vinduet og dobbeltsengen og skabene er her også god plads til. Som beboer i Lundevangen har man også adgang til vaskeri, hvis man ikke ønsker at have vaskemaskinen i lejligheden, ligesom her er mulighed for at spille petanque med andre beboere eller venner på banen mod Svanemøllevej hvor nyttehaverne ligeledes er placeret. Nyttehaverne er tiltænkt 1. sals lejlighedernes beboere. Hvis du vil vide mere om Lundevangens mange fortrinlige tilbud og historik, bør du gå ind på deres udmærkede hjemmeside. Velkommen hjem – velkommen til Lundevangen