Sagsdata

Sagsnr.
JN07734
Kontant
8.695.000
Udbetaling
435.000
Brutto / netto
34.262 / 30.984
Boligtype
Villa
Opført
1923
Energimærke
D
Boligareal
156 m2
Grundareal
715 m2
Stuer/Vær./Etager
2/4/2
Ejerudgift pr. mdr.
5.853 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.199 kr.

Ingeborgvej 33
2900 Hellerup

LÆKKER
VILLA I
HELLERUP

Der er mange grunde til at kaste endnu et blik på denne skønne villa fra 1923 beliggende i Hellerup. Her får I en gennemrenoveret bolig, som er utrolig lys og opført i kvalitetsmaterialer. De 156 kvadratmeter er fordelt på 2 plan, og er en ideel base for børnefamilien eller det pladskrævende par, som ønsker at bo på en rolig villavej nær Strandvejen. Villaen præsenterer sig utrolig flot med sin velholdte facade, og er siden 2007 gennemgribende istandsat med smukt tegltag og nye skjulte elinstallationer overalt i boligen. I 2016 blev der indlagt fjernvarme, og i 2018 er ejendommen blevet ny-isoleret overalt, bl.a. med miljørigtig hulmursisolering, ligesom gulvene i stuen også er miljørigtigt isoleret nedefra.

Også carporten, som I passerer på vej ind til boligen, er opført indenfor de seneste år, og i hele havens længde er der etableret udendørsbelysning. På første sal åbner en lys repos op til tre gode værelser og et dejligt badeværelse med både brusekabine og badekar. Den lyse trappe i fyrretræ leder jer ned i hallen i stueplan, som fører ind til endnu et værelse samt en skøn stue med stuklofter og radiatorskjulere. Herinde skaber en pillebrændeovn hyggelig varme og atmosfære, og en flot hvælving synes at opdele stuen i to afdelinger. Hvis I drømmer om et større stueareal, kan det let opfyldes ved at fjerne væggen ind til det tilstødende værelse. Se plantegningen efter den almindelige. Overalt i boligen er det oprindelige fyrretræsplankegulv bevaret og danner en homogen helhed. Villaen byder desuden på et skønt nyere køkken, hvor I kan glæde jer til granitbordplader, en stor og praktisk silgranitvask, ovn med pyrolyse og en ny og effektiv Eico-emhætte.

Der er desuden anlagt el til en quooker. Endelig finder I et gæstetoilet og et bryggers med mange praktiske højskabe, Miele skabsfryser og Miele vaskemaskine og tumbler. Udenfor åbner der sig en dejlig, solrig have. Herude kan øjet finde hvile i et lyst og åbent infinity-view, og den store terrasse kan danne base for dagenes mange solskinstimer og skønne sommeraftener. Bemærk endelig, at boligen kan udvides med omkring 22 m2, hvis I har brug for endnu mere plads til familien. Fra adressen har I under ti kilometer til København, og I finder skole, skoven og S-togsstation inden for én kilometer, Bernstorffsparken næsten lige så tæt på, og stranden ligger kun en kort cykeltur på 1,3 kilometer væk. Ring for en fremvisning.