Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNC01838
Boligtype
Villa
Opført
1936
Ombygget
1993
Energimærke
D
Boligareal
219 m2
Kælder
50 m2
Grundareal
819 m2
Stuer/Vær./Etager
2/9/3

Sofievej 14A
2900 Hellerup

SMUK OG
UGENERT
HAVE

Villaen er på 219 m2 med den helt rette planløsning til den store familie, der vil bo centralt i Hellerup. Der er både et køkken-alrum samt en tilstødende spisestue med smukt glasparti ud mod haven samt ovenlysvinduer og dobbeltdøre ud til et hyggeligt terrassemiljø. Fra spisestuen er der trapper op til en stor, lys stue med en charmerende pejseindsats. To af boligens hele fem værelser ligger i stueplan, der fuldendes af et badeværelse med gulvvarme og badekar.

På 1. sal er de tre øvrige rummelige og indretningsvenlige værelser, det ene med en fransk altan. Her er også en møblérbar repos med fransk altan, samt badeværelse med dobbelt vask og brus. På hele 1. sal er der loft til kip, frilagte loftbjælker samt Velux-vinduer, der giver et behageligt ovenlys. Boligen blev bygget i 1936 og har siden gennemgået flere ombygninger – den seneste i 2005, hvor udestuen og den flot integrerede pergola samt ejendommens fine trægavl kom til. Villaen rummer desuden en godt ventileret kælder med vaskefaciliteter.

Villaen ligger dejligt tilbagetrukket på en koteletgrund helt centralt i Hellerup. På trods af den centrale beliggenhed nær både Strandvejen og stationen er der uendeligt stille i den smukt bevoksede have. Haven rummer flere solterrasser, der fordeler sig hele vejen rundt om huset og er i øvrigt let at holde. Hellerup Havn, den nærliggende strand og København kan alle nåes på under ti minutter. Velkommen til Sofievej 14A!