Åbent hus: 22/4 kl. 14:40-15:00

Sagsdata

Sagsnr.
JNC01826
Kontant
8.995.000
Udbetaling
450.000
Brutto / netto
38.177 / 33.457
Boligtype
Villa
Opført
1913
Ombygget
1958
Energimærke
E
Boligareal
164 m2
Kælder
81 m2
Grundareal
823 m2
Stuer/Vær./Etager
2/4/3
Ejerudgift pr. mdr.
10.887 kr.
Forbrug pr. mdr.
2.256 kr.

Skodsborg Strandvej 51
2942 Skodsborg

DIREKTE
UDSIGT TIL
ØRESUND

En herskabelig Strandvejsvilla med tre højloftede stuer en suite, en fabelagtig udsigt til Øresund – selv fra kælderen – og plads til den store familie. Det lyder i sig selv meget godt. Og så får I dertil jeres eget private strandstykke med fint, lyst sand. Villaen ligger i
skovbrynet til Jægersborg Hegn, og bag ved den løber en sti, så I skal ikke krydse nogen veje for at komme en tur i skoven for at lufte hunden. Fra adressen tager det desuden bare tyve minutter i bil til Østerbro.

I kommer til at bo i en på mange måder klassisk patriciervilla med hvidpudset murværk og et elegant mansardtag. Huset byder på hele 237 etagemeter fordelt over halvandet plan og en usædvanligt høj, lys kælder. Dertil kommer en stor, muret dobbeltgarage på 32 kvadratmeter, der både giver ekstra opbevaringsplads og gode rammer for hobbylivet. Villaen er både klassisk og praktisk indrettet. Foruden de tre stuer en suite rummer stueetagen også et pænt køkken. Særligt stuerne er værd at fokusere lidt ekstra på: Her er udsøgt sildebensparket i massivt bøgetræ på gulvet og en detaljeret stuk i loftet. På førstesalen finder I et badeværelse med spa samt tre rummelige værelser, hvoraf det største har udgang til en østvendt udsigtsterrasse, hvorfra I kan nyde nogle smukke solopgange over Øresund.

I kælderen giver endnu et badeværelse samt et bryggers og tre store disponible rum jer mange forskellige indretningsmuligheder. Og uanset hvor I befinder jer i boligen, kan I høre bølgernes brusen og nyde udsigten til enten skoven eller vandet. Og så kan I fra Strandvejen åbne en låge og gå ned ad jeres egen trætrappe til den gode badestrand, hvor I kan opholde jer ganske ugeneret. Der er i øvrigt bare fem minutters cykeltur til Skodsborg Station, hvorfra toget kan køre jer ind til Østerport på et kvarter.

Velkommen til en dejlig Strandvejsvilla!