Sagsdata

Sagsnr.
JNL01796
Kontant
5.495.000
Udbetaling
275.000
Brutto / netto
23.477 / 20.422
Boligtype
Villa
Opført
1890
Ombygget
1978
Energimærke
C
Boligareal
129 m2
Grundareal
243 m2
Stuer/Vær./Etager
2/6/1
Ejerudgift pr. mdr.
4.341 kr.
Forbrug pr. mdr.
953 kr.

Gammel Lundtoftevej 33
2800 Kongens Lyngby

IDYL
I BONDE
BYEN

Denne villa ligger i den eftertragtede bydel Bondebyen i Kongens Lyngby. Her kan I mærke historiens vingesus med de velbevarede, stråtækte huse og brostensbelagte stræder.
Udover de rolige omgivelser finder I indenfor en radius af 800 meter Lyngby Storcenter og hovedgaden med et væld af indkøbsmuligheder, Lyngby idrætsby samt skoler og daginstitutioner. Og med 5 minutters gang er I direkte i den naturskønne Sorgenfri slotspark ved mølleåen. Ligeledes er der hurtig adgang til motorvejsnettet, busforbindelser og S-tog, hvis I vil længere ud i verden.

Boligen fra 1890 er løbende blevet vedligeholdt både indvendig og udvendig, så i dag fremstår den med en pudset murstensfacade, et mørkt betontag samt hvidrammede termovinduer fra 2015 og nyt tagpap på det flade tag i 2017 som seneste skud på stammen af moderniseringer. I bydes velkommen i en entré med adgang til to værelser, hvoraf det ene værelse har et walk-in-closet og udgang til haven. Værelserne deles om et badeværelse fra 2005 med plads til en vaskesøjle, en aflukket bruseniche og indbyggede loftspots. Herfra føres I videre til et lille bryggers. Det U-formede Invita-køkken fra 2005 fremstår med hvide elementer, der tegner et let og klassisk design, mens træbordpladerne i merbau sikrer en varm stemning. Oveni er det funktionelt indrettet med et Smeg-gaskomfur, en ovn i arbejdshøjde og et køleskab, som er diskret integreret bag skabslågen. Herfra kan I fortsætte til den charmerende udestue. Den åbne forbindelse mellem køkkenet og stuen skaber en indbydende og luftig atmosfære, hvor den ekstra charme tilføjes via det skønne lysindfald. Her kan I nyde jeres middag og bagefter trække jer tilbage i den bløde sofa, hvorfor opholdsmiljøet helt naturligt bliver familiens foretrukne samlingssted. Men herlighederne stopper ikke her: Hvis I følger trappen op til førstesalen, gemmer der sig yderligere to værelser under de hyggelige skråvægge. Endelig kan I se frem til en lille have, der er så nem at vedligeholde, at I fremfor lugearbejde kan nyde solens varme stråler og et glas kølig hvidvin på den flisebelagte terrasse.

Ring for en fremvisning!