Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNL01801
Boligtype
Villa
Opført
1931
Energimærke
D
Boligareal
105 m2
Kælder
43 m2
Grundareal
608 m2
Stuer/Vær./Etager
1/3/2

Christian Xs Alle 170
2800 Kongens Lyngby

VILLA
MIDT I
LYNGBY

Er du på udkig efter en skøn bolig med en bynær beliggenhed og gåafstand til grønne miljøer? Så er denne nydelige villa centralt i Lyngby måske noget for dig. Udefra karakteriseres huset af yndige, smårudede vinduer med dueblå skodder, og indvendig får du en god bolig med et velindrettet køkken og en herlig dobbeltstue. Den lyse entré har skakternet gulv og et praktisk skab til garderobe og opbevaring. Lige fremme finder du et værelse, som har en god størrelse til et kontor eller et hobbyrum, og dernæst følger badeværelset med en flot bruseniche og pæne, lyse skabsfronter. Køkkenet er velindrettet med masser af bordplads og tager sig moderne ud med hvide, romantiske fyldningslåger, vitrineskabe og samme gulvunderlag som i entréen. Der er god mulighed for at gøre tilberedningen af aftensmaden til et fællesprojekt, og ellers kan børnene sidde med ved kogehalvøen og lave lektier, mens forældrene snitter og braser. Fra køkkenet har du både adgang til soveværelset med et dejligt, krydsvinklet lysindfald og et indbygget skab samt den store dobbeltstue. Her er der flotte, lakerede trægulve, fine, sprossede vinduer og franske døre til terrassen.

Den sydvendte fliseterrasse er overdækket og afskærmet for vind med smukke buske og blomster. Også her ses de karakteristiske skodder, som tilmed kan lukkes ind over dørene. Den hyggelige, grønne baghave ligger smukt omgivet af nabogrundens træer og har god plads til leg eller en lækker brunch på en solskinsdag. Kælderen består af tre disponible rum med kig til de fritlagte bjælker og et nyt klinkegulv fra 2016. Her er der både bryggers og en bruseniche.

Du får en optimal beliggenhed i Lyngby i gåafstand til S-togsstationen og centrum, hvor der er et skønt butiksliv, samt Lyngby Søs nydelige stisystemer. Der er ligeledes gåafstand til både vuggestue og Engelsborgskolen, som ligger få hundrede meter væk. Ring for en fremvisning.