Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNC01822
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
2010
Energimærke
B
Boligareal
154 m2
Stuer/Vær./Etager
2/5/2

Robert Jacobsens Vej 60, 3. T2.
2300 København S

TOWN
HOUSE I
8 TALLET

I har nu chancen for at bo i en stor, lys lejlighed i den unikke bygning 8-tallet fra 2010, og som året efter blev kåret til Verdens Bedste Boligbyggeri. Ejendommen er tegnet af Bjarke Ingels, og her får I en lejlighed i to plan, som er opført i kvalitetsmaterialer med fokus på komfort og lækkert design. Det spektakulære bygningsværk ligger ved det fredede, grønne område Kalvebod Fælled, som har et rigt dyreliv og gode stier samt motionsruter. Naturcenter Amager er tæt på, og 350 meter væk kører metroen til hjertet af København. I 8-tallet er der en hyggelig café, hvor I kan se ud over området, og daginstitution og skole er henholdsvis i gå- og cykelafstand. Facaden er på enestående vis bygget op af metalplader med store vinduespartier.

I kan tage elevatoren op til tredje sal, hvor I bliver mødt af en fin, flisebelagt forhave. I træder indenfor I et mageløs køkken-alrum, hvor et udsøgt snedkerkøkken i røget eg, som er specialdesignet til lejligheden i 2015, strækker sig langs hele den ene væg. Her kan I glæde jer til en seks meter lang stålbordplade, en Quooker Fusion Square tre-i-en vandhane, et Smeg-emfang og en induktionskogetop samt en opvaskemaskine fra Gaggenau. Egeplankegulvet breder sig til to værelser, hvoraf det ene åbner op til forhaven og det andet til en skøn altan med udsigt over byen. Inden I bevæger jeg op på øverste plan ad en trappe i børstet stål, finder I et lyst gæstetoilet.

Fjerde sal byder yderligere på to værelser, et badeværelse med en Corian-bordplade samt fronter i røget eg og en udsøgt stue. I kan desuden se frem til gode beboerlokaler samt et stærkt sammenhold mellem naboerne med mulighed for fællesspisning, yoga og kulturarrangementer.

Lyder det som noget for jer? Ring for en fremvisning.