Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNL01823
Boligtype
Rækkehus
Opført
1946
Ombygget
1971
Energimærke
C
Boligareal
86 m2
Kælder
48 m2
Grundareal
176 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/2

Havretoften 28
2800 Kgs. Lyngby

PERFEKT
FAMILIE-
IDYL

På Havretoften 28 i det eftertragtede Brede finder I dette yderst velholdte rækkehus, som kan blive jeres næste hjem. I kommer til at bo i et skønt område med gode naboer og let til alle hverdagens nødvendigheder. I en radius af halvanden kilometer kommer I til både skole, daginstitution og indkøbsmuligheder, ligesom Ravnholm Skov også er placeret tæt på. Her kan I gå hyggelige ture med familien og beundre de smukke omgivelser.

Ved ankomst til rækkehuset kan bilen parkeres i indkørslen, og herfra fører få trin jer til hoveddøren. Indenfor møder I 86 m2 fordelt på halvandet plan samt 48 bonuskvadratmeter i kælderen. I stueetagen og på førstesalen er der desuden smukke, originale plankegulve, som giver ekstra karakter til boligen. Hele stueplan udgøres af ét samlet rum, hvor køkken-alrum og stue er integreret, og skaber de perfekte rammer for samvær. Køkkenet er fra 2014 og præsenterer sig med hvide elementer med en dertilhørende træbordplade. Samtidig med at I færdiggør maden i køkkenet, kan børnene fortælle om dagens oplevelser omkring spisebordet, og efterfølgende kan I slappe af i de bløde møbler i stueområdet. Førstesalen byder på en værelsesafdeling, som inkluderer to gode værelser samt et badeværelse med regnbruser. Afslutningsvis kan I bevæge jer ned i kælderen, der i perioden december 2016 til januar 2017 er blevet gennemrenoveret med gulvvarme over alt samt ny kloakering. Kælderen rummer et bryggers, et badeværelse, et disponibelt rum samt endnu en stue, og er derfor oplagt at benytte som gæsteafdeling.

Med udgang fra spisestuen i stueplan træder I ud på en hyggelig, overdækket terrasse, som kan arrangeres med havemøbler. Herfra har I overblik over haven, som fremstår ligetil og ugeneret med græsplæne og bøgehæk. For enden af haven er der desuden et praktisk skur til opbevaring.

Lyder dette rækkehus som noget for jer? Så kontakt os allerede i dag for en fremvisning.