Åbent hus: 22/4 kl. 14:45-15:15

Sagsdata

Sagsnr.
JN07755
Kontant
5.995.000
Udbetaling
300.000
Brutto / netto
25.465 / 22.149
Boligtype
Villa
Opført
1954
Ombygget
1970
Energimærke
D
Boligareal
145 m2
Grundareal
600 m2
Stuer/Vær./Etager
1/4/1
Ejerudgift pr. mdr.
5.289 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.251 kr.

Vangeledet 60
2830 Virum

SKØN
VILLA I
VIRUM

Nu har vi fornøjelsen at udbyde dette flotte og istandsatte Johan Christensen-hus i Virum med plads til hele familien. Den 145 m2 store etplansvilla består af fire værelser, lækre opholdsmiljøer og en veludnyttet planløsning, som tilgodeser alle aldre. I kommer til at bo i rolige omgivelser nær en masse dejlig natur, såsom Virum Park og den altid pragtfulde Furesø. Yderligere går dagligdagens puslespil nemt op, da både offentlig transport og Vuggestuen Børnereden ligger indenfor en afstand af 400 meter, mens både indkøbsmuligheder og Virum Skole nås på ti minutters gang. Indenfor de seneste seks år er der foretaget adskillige moderniseringer – herunder er der lagt nyt tag med optimeret isolering, etableret nyt badeværelse samt installeret nyt kondenserende naturgasfyr. Alt fremtræder derfor i virkelig god stand.

Bilen parkeres i den fornemme dobbeltcarport med spotlys og sensor, inden I forsætter ind ad hoveddøren til entréen. Herfra når I på venstre hånd gæstetoilettet, mens I til højre finder ét af de i alt fire værelser, hvoraf det ene er et gennemgangsværelse. Lige fremme venter det yderst praktiske bryggers med opbevaringsplads bag skydelågerne, som også gemmer på en vaskesøjle.Det nyere køkken-alrum fremstår utroligt flot med loft til kip og et elegant interiør. Her bliver hverdagskokken desuden forkælet med alt fra pyrolyseovn til kombiovn, induktionskogeplade og Quooker. Badeværelset er udført med interiør fra det eksklusive JKE Design og har et bruseafsnit. Afslutningsvis møder I den prægtige stue med god plads til familiens skønne aftenstunder. Gulvet er beklædt med massivt bøgeparket og brændeovnen skaber varme og hygge.

Noget der kendetegner Johan Christensen-husene er anerkendelsen af privatliv, hvorfor den 600 m2 store grund også er helt afskærmet af plankeværk, således I kan nyde de fornemme terrasseafsnit og solen ganske ugeneret. Kontakt os for en fremvisning.