Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNL01834
Boligtype
Rækkehus
Opført
1955
Energimærke
D
Boligareal
87 m2
Kælder
30 m2
Grundareal
255 m2
Stuer/Vær./Etager
1/3/3

Stengårdsvænge 120
2800 Kgs. Lyngby

TÆT PÅ
BAGSVÆRD

Nu kan I blive ejerne af den nydelige villa på Stengårdsvænge 120 i Kongens Lyngby. Boligen på 87 m2 har en fin placering i forhold til Lyngbys centrum og den naturskønne Bagsværd Sø, som begge nås inden for ti minutter på cykel. Indenfor bydes I velkommen i et behageligt og lyst køkken-alrum. Det U-formede køkken fremstår pænt, og I kan se frem til masser af opbevaringsplads i skabe og skuffer. For enden af den ene bordende kan der stå et spisebord med seks stole, hvor hele familien kan samles.

Den store, stemningsfulde stue med trægulv får I hurtigt indrettet med et hyggeligt sofahjørne, så I kan koble af med en god fredagsfilm. Fortsætter I ovenpå ad trætrappen til førstesalen møder I tre indretningsvenlige værelser samt et pænt badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Allernederst i villaen er der et anvendeligt kælderrum med klinker, loftspots og et praktisk gulv til loft-skab til ekstra opbevaring. Udenfor får I glæde af en lækker, sydvendt terrasse, en have samt en carport. I kommer til at bo i et roligt, børnevenligt kvarter med under 600 meter til flere daginstitutioner og Stengård Skole.

Når I skal handle ind til aftensmaden, ligger Irma tættest på, men der er flere indkøbsmuligheder ved Lyngby og Bagsværd Station. Fra begge stationer kan I desuden hoppe på et S-tog, mens det er værd at nævne, at Motorring 3 nås inden for halvanden kilometer i bil, hvorfor Rådhuspladsen kun er 20 minutter væk. Med andre ord får I en skøn placering og en bolig, der ikke kræver meget vedligeholdelse. Ring for en fremvisning.