Åbent hus: 16/12 kl. 13:30-13:50

Sagsdata

Sagsnr.
JNC01844
Kontant
2.400.000
Udbetaling
120.000
Brutto / netto
10.672 / 9.062
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1978
Energimærke
C
Boligareal
69 m2
Stuer/Vær./Etager
1/1/1
Ejerudgift pr. mdr.
4.401 kr.
Forbrug pr. mdr.
650 kr.

Tuborgvej 17, ST. 7.
2900 Hellerup

HAVE MED
MASSER
AF SOL

Vi udbyder hermed en usædvanlig velbeliggende gavllejlighed i senior paradiset Lundevangen. Lejlighedens placering er orienteret med Svanemøllevej og derudover i den sydligste ende af bebyggelsen som gør at den ligger frit ud til grønt område og med et flot kig bla. til de smukke gamle ejendomme på Norgesmindevej. Placeringen gør at der er sollys i den dejlige gårdhave til meget sent om eftermiddagen, hvilket er meget unikt for denne bebyggelse. Lejligheden er ved at blive istandsat med nymalede snitflader og fliserne i køkkenet og i badeværelset bliver ligeledes malet. Sælger er desuden ved at få slebet og behandlet trægulvene, således at de kommer til at stå friske og som nye.

Lejligheden er også en af de lejligheder, der IKKE har mur eller rækværk ude foran vinduet, således at det naturlige lysindfald kan strømme uhindret gennem lejligheden. Lejlighedens indretning er med god velkomst entré med mulighed for garderobe afsnit. Herfra er der indgang til et dejligt stort badeværelse med mulighed for at have såvel vaskemaskine som kondenserende tørretumbler (eller en kombimaskine) Badeværelset er med hvidmalede fliser på væggen og smagfulde brune fliser på gulvet, som matcher så fint. Køkkenet har en god rummelig størrelse og tilbyder mulighed for at etablere et spisebords arrangement for 2. Stuen har rigtigt mange indretningsmuligheder og der er rigeligt med plads til at have både spisebord og sofagruppe. Via stuen er der udgang til den dejlige have med sol en meget stor del af dagen. Soveværelset har en god skabsvæg med masser af plads til garderoben. Der er god plads til at have en dobbeltseng og evt. sengeborde og pladsen omkring vinduespartiet mod haven benyttes ofte til at etablere en kontorplads.

Lundevangen er et unikt sted at bo. Som beboer kan du vælge at være en del af noget, en del af alt eller bare passe dig selv, hvis behovet er herfor. Lundevangen har sin egen lille men hyppigt anvendte købmand. Her er svømmehal med sauna og spisesalen med madordningen er et hit blandt mange. Her er gæsteværelse til overnattende gæster, festlokale, læsehjørne med dagens aviser og lokalaviser fra området og vi skal ikke glemme petanquebanen. Hver lejlighed har adgang til et godt kælderrum. Du kan selv læse mere på deres egen fortrinlige hjemmeside. Velkommen hjem – velkommen til Lundevangen