Sagsdata

Sagsnr.
JN07730
Kontant
4.650.000
Udbetaling
235.000
Brutto / netto
18.341 / 16.595
Boligtype
Villa
Opført
1961
Ombygget
1979
Energimærke
E
Boligareal
129 m2
Grundareal
866 m2
Stuer/Vær./Etager
2/3/1
Ejerudgift pr. mdr.
5.897 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.451 kr.

Viekær 16
2950 Vedbæk

150
GODE
KVM.

Lyse rum med lækre detaljer, en flot arkitektur, et fantastisk opholdsrum i husets hjerte og et enestående havemiljø, der ikke blot byder på flere solrige hyggekroge, men også en skøn swimmingpool. Det er kun et udpluk af, hvad denne charmerende murstensvilla i Trørød byder på. Foruden det velindrettede indre og lækre ydre får I gåafstand til Trørøds hyggelige torv, der byder på spændende butikker og en idyllisk landsbystemning.

I bydes velkommen i en hyggelig entré med loft til kip og et skønt lysindfald fra et stort vinduesparti mod haven. Samme lyssætning fortsætter ind i stuen, der placerer sig i midten af villaen og med sin fantastiske atmosfære hurtigt bliver et naturligt samlingspunkt. Her skaber en indbygget pejseindsats ekstra hygge, og den rummelige stue byder på god plads til at indrette jer. Fra stuen kan I tilgå et charmerende, tosidet køkken med hvide elementer og lys bordplade. På den anden side af køkkenet finder I et mindre vaskerum. Derudover rummer villaen tre gode værelser, et gæstetoilet, et klassisk flisebadeværelse og et skønt, boliglignende disponibelt rum med smukke klinkegulve og et flot lys fra ovenlysvinduerne i det skrånende loft. Udenfor sender den enestående have straks tankerne hen på sydlige himmelstrøg. De lækre oliventræer og den imponerende blåregn, der hyggeligt indrammer den overdækkede terrasse, er kun få af de elementer, der udgør det smukke, solrige havemiljø. Prikken over iet er den uimodståelige pool, der byder på kølige dukkerter. Såfremt man ikke ønsker pool, foreligger der et tilbud på sløjfning af den, på kr. 40.000 inkl. moms.

I kommer til at bo blandt idylliske omgivelser blandt smukke skovområder og bølgende marker. Vedbæk Strand kan I cykle til på ti minutter, og børnene kommer let til skole og daginstitution via de trygge stier.

Ring for en fremvisning.