Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNC01851
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1978
Energimærke
C
Boligareal
69 m2
Stuer/Vær./Etager
1/1/1

Tuborgvej 15, 1. 10.
2900 Hellerup

NYDELIG
LYS GAVL
LEJLIGHED

I seniorparadiset Lundevangen (minimums alder er 55 år) er denne særdeles velbeliggende og meget velholdte endelejlighed beliggende langt væk fra Tuborgvej og med orientering med Svanemøllevej. Lejligheden har en god rummelig entré hvorfra der er indgang til stort badeværelse med vaskemaskine. Køkkenet er moderniseret med tidsløse moderne elementer og har god mulighed for at etablere en spiseplads til 2 personer. Det skal fremhæves at denne lejlighed IKKE har en mur eller et rækværk ude foran køkkenvinduet, så lyset kan frit strømme ind i lejligheden fra begge sider.


Den store stue har oceaner af møbleringsmuligheder og der er rigeligt med plads til sofagruppe og spisebordsafdeling. Via stuen er der udgang til en skøn stor altan med smuk udsigt udover området mod Svanemøllevej. Det er her sommeren for alvor kan nydes. Det store soveværelse tilbyder plads til dobbeltsengen og natbordet og her etableres sædvanligvis en lille kontorplads ved vinduet mod altanen. Opsummerende så er her virkelig tale om en perle af en lejlighed – men kom selv og bedøm. Som beboer i Lundevangen nyder man godt af de mange tilbud, der eksisterer i foreningen. Der er adgang til vaskeri, hvis man ikke ønsker at have vaskemaskinen i selve lejligheden. 1. sals lejlighederne har fortrinsret til nyttehaverne, som er orienteret mod Svanemøllevej. Du kan nyde en dukkert i svømmehallen med efterfølgende besøg i saunaen.


Receptionen er bemandet mandag til fredag i dagtimerne og læsehjørnet disker op med dagens aviser og lokalaviserne. Du kan deltage i madordningen i spisesalen i hverdagene eller blot efter behov. Ønsker du yderligere information om Lundevangens mange fordelagtige tilbud så besøg deres ganske gode hjemmeside. Velkommen hjem – velkommen til Lundevangen.