Sagsdata

Sagsnr.
JN07769
Kontant
5.995.000
Udbetaling
300.000
Brutto / netto
26.543 / 22.668
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1852
Ombygget
2005
Energimærke
A2015
Boligareal
179 m2
Kælder
227 m2
Grundareal
15.272 m2
Stuer/Vær./Etager
2/3/2
Ejerudgift pr. mdr.
4.123 kr.
Forbrug pr. mdr.
735 kr.

Grønnegade 9A
2970 Hørsholm

HESTE, SØ
OG EGET
VÆRKSTED

Velkommen til den hyggelige landsby Grønnegade, nær Hørsholm, hvor I finder denne spændende ejendom med mange muligheder og en stor herlighedsværdi.

Det halve dobbelthus fra 1852 fremtræder smukt med en hvidpudset facade, et mørkt tag og idylliske sprossevinduer. Der er tale om en mulighedsfyldt matrikel med et stort værksted samt gode forhold, hvis I ønsker at holde heste. Ejerforening, der består af to halve dobbelthuse, har over halvanden hektar jord, hvorpå der foruden boligdelene forefindes anneks, mindre separat lejlighed, stort bilværksted, stald, folde og egen sø. Begge ejere modtager 50% af lejeindtægterne fra ejerforeningens bygninger. Selve hjemmet fremstår i en virkelg flot og indflytningsklar stand, og er løbende istandsat i de senere år, herunder med en meget økonomisk favorabel varmepumpe og en nænsom, men gennemgribende renovering, udført med en stor respekt for den klassiske stil og bygningens historie som en forhenværende landsbyskole. I kan se frem til lækre materialer, såsom gulvvarme overalt, brede Dinesen-plankegulve, Arne Jacobsen-messingdørhåndtag, Gustav Berg-WC samt Miele-hvidevarer og et eksklusivt køkken fra Køkkensnedkeren.

I træder ind i entréen, hvorfra 179 m2 udfolder sig via halvandet plan. Herfra er der adgang til et gæstetoilet, mens I på højre hånd tilgår det lækre landkøkken med hvide fyldningsfronter, en lys træbordplade og pragtfulde hvidevarer. Køkkenet ligger i åben forbindelse med den dejlige spisestue, som også giver jer en svungen, hvidmalet trappe, der giver adgang til førstesalens møblerbare repos, badeværelse og værelse. Tilbage i stueplan får I endnu et værelse samt et skønt badeværelse, udført i samme flotte stil som det første. Rundturen afsluttes i den pragtfulde havestue med en sublim udsigt til havens grønne omgivelser og den tilstødende hestefold. Udenfor breder en hyggelig have sig ud.

Den landlige beliggenhed giver jer Hørsholm Golf som nabo til den ene side og Sjælsø Skov til den anden. I bil er der let adgang til motorvejen samt ti minutters kørsel til Hørsholm – København kan nås på under en halv time.
En bolig, der skal opleves. Bestil en fremvisning.