Sagsdata

Sagsnr.
JNL01842
Kontant
4.250.000
Udbetaling
215.000
Brutto / netto
18.044 / 15.694
Boligtype
Rækkehus
Opført
1954
Energimærke
D
Boligareal
136 m2
Kælder
77 m2
Grundareal
437 m2
Stuer/Vær./Etager
2/4/3
Ejerudgift pr. mdr.
4.720 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.619 kr.

Grønnevej 127
2830 Virum

TÆT PÅ
ALT I
VIRUM

Dette velindrettede rækkehus i børnevenlige Virum egner sig perfekt til familien, der ønsker at bo tæt på hverdagens fornødenheder. Inden for en radius af cirka én kilometer finder I Fuglsanggårdsskolen, daginstitution, indkøb og idrætshal, mens Virum Gymnasium blot er en cykeltur væk. Ligeledes er der hurtig adgang til Virum Station og motorvejen, hvorfra København kan nås på omkring 20 minutter, så der er rig mulighed for at binde de trygge, familievenlige rammer sammen med byens pulserende liv. Ejendommen fra 1954 præsenterer sig med en rød murstensfacade, hvide vinduesrammer og et rødt tegltag, der skaber et harmonisk helhedsindtryk.

Tilmed er der en carport, et skur og et brændeskur. Boligen er blevet vedligeholdt – heriblandt har kvistene fået nye vinduer og inddækning i omkring 2014. Indenfor fordeler kvadratmeterne sig over halvandet plan, mens en kælder udfolder sig med et vaskerum, et opbevaringsrum og tre disponible rum. I stueplan bydes I velkommen i en entré med en trappe op til førstesalen, hvor der gemmer sig tre gode værelser under de hyggelige skråvægge. Endvidere er der et brusebadeværelse med væghængt toilet og håndmalede, spanske vægfliser. Tilbage i stueetagen udfolder der sig et køkken-alrum, hvor familien kan samles over madlavning og socialt samvær. Her byder HTH-køkkenet på hvide elementer med stålgreb, der tegner et let og tidløst design, mens bordpladerne i kirsebærtræ skaber en varm stemning.

Oveni er der en Miele-opvaskemaskine og rigelig skabsplads til køkkengrejet. Boligens hjerte er de to sammenhængende stuer med et fremragende lysindfald, som harmonerer smukt med elletræsparketgulvet. Her tilføjes lidt ekstra charme takket være de elegante stuklofter og den knitrende brændeovn, som spreder varme på kølige dage. I sommerhalvåret er det helt oplagt at åbne dørene på vid gab og træde ud i den overskuelige have med plads til leg og hygge under åben himmel. Lyder det som jeres nye hjem? Så ring for en fremvisning.