Sagsdata

Sagsnr.
JNL01840
Kontant
4.495.000
Udbetaling
225.000
Brutto / netto
19.002 / 16.524
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1965
Energimærke
E
Boligareal
116 m2
Stuer/Vær./Etager
2/2/2
Ejerudgift pr. mdr.
4.823 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.810 kr.

Boulevarden 14, 2. 72.
2800 Kgs. Lyngby

4 VÆR.
MED TO
ALTANER

I hjertet af Lyngby dukker denne flotte, nyrenoverede penthouselejlighed i to etager op med to altaner og lækkert interiør. Hovedejendommen er tilmed facaderenoveret. Tilføjes den sublime beliggenhed med udsigt over Fæstningskanalen og direkte adgang til de natursmukke områder omkring Lyngby Sø, får I det ikke meget bedre. Boligen ligger meget centralt lige ved Lyngbys pulserende byliv, Lyngby Station, daginstitution og skolefaciliteter, hvorfor hverdagen vil glide nemt og bekvemt. Som en bonus har ejerforeningen tilknyttet lejligheden en bådebro med mulighed for privat kajak- eller kanoplads, ligesom der er fine parkeringsmuligheder og brugsret til et kælderrum.

Den vidunderlige bolig fordeler sig over anden og tredje sal i et boligkompleks, som er omfattende renoveret, der inkluderer ny facade, vinduer og døre, tag samt en forbedret isolering. Jeres kommende hjem har også undergået istandsættelse på hele underetagen i 2017, hvor der er anlagt gulvvarme og nyt gennemgående parketgulv. Ude foran hoveddøren har svalegangen plads til et lille cafébord til at nyde solnedgangen over Lyngby Sø. I træder direkte ind i den lyse atmosfære med et nydeligt, åbent køkken-alrum. KVIK-køkkenet er udstyret med grå elementer, der flot matcher kompositbordpladen samt kvalitetshvidevarerne fra Bosch og Siemens.

Gennem de brede, sydvendte vinduespartier strømmer et vidunderligt lysindfald, og her er også udgang til den store terrasse med en fortrinlig udsigt. Bevæger I jer op af den svævende trappe, møder I en stue med et smukt vue over kanalen fra altanen – denne stue kan også indrettes til endnu et soveværelse, så de resterende to værelser kan anvendes til børneværelser. Afslutningsvis er der et stort badeværelse med karbad, mens vaskefaciliteter er monteret i et af de indbyggede skabe. Alt i alt en beliggenhed og lejlighed i særklasse, der skal ses for at få den fulde oplevelse.