Åbent hus: 22/4 kl. 12:50-13:10

Sagsdata

Sagsnr.
JNC01845
Kontant
11.400.000
Udbetaling
570.000
Brutto / netto
48.357 / 42.347
Boligtype
Villa
Opført
1922
Energimærke
F
Boligareal
197 m2
Kælder
97 m2
Grundareal
1.195 m2
Stuer/Vær./Etager
2/5/3
Ejerudgift pr. mdr.
8.254 kr.
Forbrug pr. mdr.
2.982 kr.

Ellevadsvej 5
2920 Charlottenlund

CHARME
&
HISTORIE

Nyder I at omgive jer med klassisk æstetik, og sætter I pris på den gode historie? Så vil I ganske enkelt elske denne villa i Charlottenlund. Udover en fænomenal beliggenhed nær Bernstorffsparken, får I her jeres helt egen oase med en stor have, der både rummer petanquebane, æbletræer og hyggelige solkroge. Villaens historie strækker sig tilbage til 1922, hvorefter den fik en del tilføjelser i 1930erne, inden den blev total istandsat omkring 1996. I dag bindes perioderne fint sammen af charmerende detaljer, mens udtrykket er flot og ensartet med matchende bindingsværk – selv på udhusene i haven.

Parkér jeres biler i den dobbelte carport og skrå hen over den nydelige indkørsel til hoveddøren. Stueplanets vestside rummer to værelser, et praktisk bryggers, som er indrettet med vaskesøjle, køleskab og fryser. Resten af etagen optages af opholdsrummene, der bruser af nordisk elegance. Bemærk bare de lyse trægulve, det minimalistiske køkken, fløjdørene til stuen og den underskønne karnap i spisestuen, hvor I kan kræse om jeres gæster. Etagen rummer også et badeværelse, som I kan tilgå fra gangen med den elegante trappe, der fører jer til førstesalen. Her finder I det store forældresoveværelse med en skabsrække, foruden et mindre værelse, et toilet og en sydvestvendt altan. Kælderen er yderst anvendelig med fire disponible rum, et walk-in-closet og en smal gang, der er indrettet som spektakulær keglebane. Vov dig ud på en vandring til annekset, som ligger forbundet til kælderen og fremviser et ekstra rum og et utrolig flot badeværelse.

Boligen ligger dejligt tilbagetrukket på grunden, så der er sol hele dagen, og på varme dage er stranden kun ti minutter væk på cykel. Der er gåafstand til Jægerborgs Allés forretninger og cykelafstand til to S-togsstationer, Øregård Gymnasium og flere skoler, mens bussen går lige rundt om hjørnet.
Denne bolig skal ses – så ring for en fremvisning.