TILBAGE

Møllehavevej 11, Ramløse, Helsinge

9 rum

379 m2

5.595.000

Åbent hus med tilmelding

UENDELIGE MULIGHEDER

Åbent hus - Søndag D. 23.01 kl. 10:00 - 16:00

I Ramløse, tæt på både byens mange faciliteter, Arresø og lystbådehavnen, ligger denne enorme ejendom ved navn Møllehavegaard. Stedets fire længer udfolder sig over et areal på ikke færre end 1.292 kvadratmeter, hvorved mulighederne for at kombinere erhverv og privatbolig er særdeles gode.

Ejendommens historie strækker sig helt tilbage til 1840’erne, og siden da har adressen dannet ramme om alt fra blodig søskendestrid, landbrug og træimport. I 1971 genopbyggede den daværende ejer, træimportøren Erik Glistrup, de tre sammenhængende længer efter en brand, og netop på grund af den store mængde træ, der var til rådighed, blev bygningerne genopført i en kvalitet, der er uden sidestykke. Det ses eksempelvis ved de mange blotlagte bjælker og ved det raffinerede spåntag, som er udført i cedertræ.
Privatboligen er placeret i den sydlige længe. Her har familien hele 379 kvadratmeter at boltre sig på, der i stueplan består af tre rummelige stuer en suite, som er placeret i forlængelse af et anseeligt køkken-alrum. Hertil følger et hobbyrum, endnu en stue samt et værelse, og på første sal venter yderligere to værelser, hvoraf det ene har udgang til en sydvendt altan. Herfra kan I skimte Arresø i det fjerne. Huset indeholder endvidere et toilet og et badeværelse, mens prikken over i’et sættes af det markante poolareal med fem dobbeltdøre i retning af haven.Foran huset ses en skøn, velanlagt have på grundens i alt 5.014 kvadratmeter, der udgøres af små damme, en veltrimmet græsplæne og mange gamle, krogede træer heraf diverse æblesorter. Solrige terrasser skorter det heller ikke på.Erhvervssektionen er på 853 kvadratmeter. Den megen plads bidrager til det enorme potentiale, men det er i særdeleshed indretningen og den høje kvalitet, der giver muligheder. Rummene kan bruges til lager, kontorer, showrooms, etablering af et luksus retreat eller en institution, men tilsvarende er der grobund for at lave flere boliger. Kantine, toiletfaciliteter og repræsentationslokaler med smuk arkitektur er allerede på plads.Hvad angår beliggenheden, er ejendommen placeret i et fredeligt villakvarter, hvor de fleste af grundene blev udstykket fra gården i 1960’erne. I Ramløse finder I alt, hvad I har brug for i hverdagen - det gælder eksempelvis skole, indkøb og fortrinlige fritidsaktiviteter med bl.a. Ramløse hallen og den nærtliggende lystbådehavn. København nås på cirka tre kvarter, og én af landets bedste badestrande ved Tisvildeleje er tilgængelig på ti minutter.Drømmer I om masser af plads, naturskønne omgivelser og kombinationen af erhverv og bolig? Lad os høre fra jer!

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Michael Rasmussen

Indehaver

  |   Mobil: 4418 1000
mr@jespernielsen.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.