TILBAGE

Frederiksværksgade 1A, 2., Hillerød

5 rum

159 m2

6.995.000

BYHUS VED SLOTTET

Unik herskabelig lejlighed på en af de aller bedste og mest attraktive beliggenheder i Hillerød. Selve lejligheden ligger øverst oppe uden overboer i denne smukke ældre ejendom fra 1912. Udsigten fra denne yderst vedligeholdte bolig er intet mindre end fantastisk, og dette uanset om man kigger lige over til Frederiksborg Slot og den fine Slotssø eller om man fra den yderst brugbare tagterrasse kigger ud over byen og de smukke grønne områder så langt øjet rækker. Stemningen, når man ankommer til porten ved den gamle nydelige ejendom, fylder allerede her én med en forventning om, at der er mere i vente i dette smukke gamle kvarter i området.

Inde i gården ligger et baghus, der er en del af foreningen og bag denne gamle fine bygning gemmer der sig hele to mulige P-pladser tilknyttet nærværende lejlighed. Sjælden mulighed her i Hillerød. Når man ankommer til lejligheden via et nydeligt trappeforløb, bemærker man hurtigt, at der er tale om en ganske speciel bolig. Dette ses allerede når man træder ind i hallen der med fyldningsdøre og franske fløjdøre straks giver det rette indtryk af, at her er der tale om attraktiv lejlighed, der kun findes ganske få af.

Det skal bemærkes, at bagtrappen ligeledes er sat i stand indenfor kort tid. Som noget særligt, ejer man kælderen, så der er masser af opbevaringsplads, vinkælder-mulighed og meget mere. Ud over boligens mange kvaliteter kan det nævnes, at denne lejlighed ejer hele loftsrummet der kan tilgås direkte fra lejligheden, hvilket giver mange spændende muligheder for den rette. Spørg ejendomsmægler Peter Pabst-Karlsson herom. Boligens placering er ideel, da man har alle tænkelige fornødenheder indenfor gåafstand. Her bydes der blandt andet på naturoplevelser, kultur, sport, spændende restauranter, fine indkøbsmuligheder, S-tog og meget mere.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Peter Pabst-Karlsson

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Direkte: 8844 6016   |   Mobil: 5383 2840
ppk@jespernielsen.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.