TILBAGE

Vejenbrødvej 47C, Nivå, Kokkedal

6 rum

207 m2

Solgt

UDSIGT TIL ÅBNE MARKER

ÅBENT HUS MED TILMELDING TIL ANETTE GOTTLIEB: AG@JESPERNIELSEN.DK ELLER SMS 50170020

Bliv de nye ejere af denne skønne villa i det idylliske Vejenbrød. I får en fin udsigt over åbne marker og en soloptimeret placering for enden af en lukket vej. Huset er dejligt rummeligt og tager sig flot ud både inde og ude. Derudover er der ikke bopælspligt og huset er billigt i drift med varmepumpe. I bosætter jer i et område, hvor I får masser af natur og samtidig nyder godt af den nære beliggenhed til både Karlebo og Nivå. Det giver jer eksempelvis under to kilometer til Helsingørmotorvejen samt daginstitution, skole og indkøb inden for rækkevidde.

Villaen er opført i 2000 og præsenterer sig med en lys facade, sort, glaseret tegltag samt hvide vinduesrammer og søjler ved indgangspartiet. I får også en carport, der fuldendes med det samme lyse ydre og flotte tag. Indenfor finder I et hus, der emmer af lys - både fra den gennemgående hvide farve, lyse klinkegulve og store vinduespartier. Dette gør sig især gældende i de sammenhængende opholdsmiljøer, der giver jer en åben forbindelse mellem stue og køkken-alrum. Det hvide Svane-køkken skaber her en pæn indramning og byder desuden på skønne detaljer som køle- og fryseskab, pyrolyseovn i ståhøjde og sokkelskuffer. Går I videre, kan I nyde gulvvarmen, der strækker sig over hele stueplanet.

Derudover møder I også to værelser, et bryggers og det ene af de alt tobadeværelser, der prydes af en granitbordplade og dobbelte topmonterede vaske. Det andet badeværelse finder I på førstesalen, og her venter en lækker spa på at spille musik for jer, mens I er i bad. Derudover gemmer der sig tre værelser, hvoraf det ene breder sig ud over det meste af etagen og giver jer fritlagte bjælker, loft til kip og udgang til altan. Udenfor møder I en stor indkørsel og en dejlig have med en lækker træterrasse. Hele haven er aflukket og lågen er elektrisk.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.