TILBAGE

Solvej 8A, Søllerød, Holte

7 rum

246 m2

12.300.000

DIREKTE TIL SKOVEN

På en forrygende adresse med haven grænsende op til skoven finder I denne villa. Boligen indeholder fem værelser, to badeværelser og et stort opholdsmiljø, der alt sammen fremtræder i lækker kvalitet og nutidig æstetik. Adressen i Søllerød supplerer den tiltalende ejendom med lethed i hverdagen og fritiden.

Ejendommen er tegnet af arkitekt Vagn Hjort i 1980, og er over de seneste syv år blevet løbende renoveret, med et konstant fokus på en harmonisk, rød tråd. I 2013 blev taget hævet for at tilføje førstesalen, og alle husets vinduer blev udskiftet, mens man i 2018 har moderniseret badeværelset på førstesalen i samme stil som stueetagens bad og gæstetoilet. Overalt har man nøje udvalgte materialer, hvor entréen eksempelvis indleder med natursten, førstesalen er beklædt med egetræsplanker, mens stuen og soveværelset har originale trægulve.

I køkkenet gør luksusserien Varenna fra det italienske Poliform madlavningen til en særlig oplevelse. To ovne og et gaskomfur skaber gode forudsætninger for hjemmekokken, og det hele toppes af en elegant marmorbordplade samt en markant bardisk. Stuen skruer op for charmen med den store pejs og et helt sublimt lysindfald fra sydvest. Etagen fuldendes af et gæstetoilet og et badeværelse, der begge har travertinfliser samt armatur fra Antoniolupi. Badeværelset er forbundet til det oplagte forældresoveværelse, mens endnu et badeværelse i tilsvarende lækkert udtryk, og endda med badekar, står til rådighed på førstesalen. Heroppe findes desuden fire værelser.

Sommeren nydes på den store terrasse, som omkranses af lavendler og har udsigt til årstidernes skiften samt passerende rådyr i skovbrynet.

Her bosætter I jer privat uden at være isolerede.Kort fortalt opnår I den ideelle kombination mellem naturen og byen. I kan nemlig let gå til flere skove, ligesom indkøb, skole, en velrenommeret daginstitution og offentlig transport i form af bus og S-tog alt sammen findes indenfor en radius af to kilometer.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Frank K. Hansen

Indehaver

Direkte: 8844 6015   |   Mobil: 2226 4949
fh@jespernielsen.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.