TILBAGE

Vejlesøparken 23, 4. MF., Holte

2 rum

76 m2

Solgt

FLOT & ØVERST

Attraktiv og absolut sjældent udbudt 2-værelses lejlighed på 76 kvm. (BBR), i Vejlesøparkens eftertragtede Skovblok. Lejligheden ligger øverst i bebyggelsen, hvilket gør den meget lys og fuldstændig ugeneret, og den fremstår i absolut pæn og velholdt stand. Boligblokkene er placerede med stor indbyrdes afstand og de mellemliggende friarealer er udformede med en parklignende karakter. Bebyggelsen ligger i nærhed af S-tog, attraktivt indkøbscenter i Holte Midtpunkt, Vejlesø og Geels Skov.

Lejligheden byder indenfor i god rummelig entré med indbygget skab. Fra entréen er der adgang til alle lejlighedens rum: Rummeligt soveværelse med indbyggede skabe, pænt badeværelse med kar, veldisponeret køkken med god spiseplads og udsigt direkte til skoven, stor, lys stue med udgang til vestvendt altan - her er fred og idyl. Elevator og kælderrum i ejendommen.

En suveræn lejlighed til senioren.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.