TILBAGE

Islands Brygge 116, 2. tv., København S

5 rum

176 m2

14.000.000

Åbent hus med tilmelding

180 GRADERS SUBLIM VANDUDSIGT!

Åbent hus - Søndag D. 12.12 kl. 11:30 - 12:00

Bæredygtighed var ét af nøgleordene, da Henning Larsen Arkitekter førte pennen til denne flotte ejendom med navnet HavneBryggen Pollux. Det her er sådan en lejlighed, der tager sig ud som i et boligmagasin. Uanset årstiden udenfor fremhæves de mange fortrin på fornem vis, og I får lyst til at invitere på vinsmagninger, quizaften og gode middage, da opholdsmiljøet er den slags rum, der stråler ekstra kraftigt, når det er fyldt op af glade mennesker. Adressen er Islands Brygge 116, hvor I på anden sal af ejendommen, der står moderne og flot fra 2018, finder en lejlighed udover det sædvanlige. De lyse, luftige kvadratmeter fordeler sig ud på fire værelser, to badeværelser, det ene med badekar, et stort køkken integreret med stuen og hele to altaner, som vender solrigt mod syd og sydøst. Her er masser af veldisponeret plads med højt til loftet.

Fra altanerne såvel som de mange, omfangsrige vinduespartier kan I beundre omgivelserne og lade blikket flyde væk i horisonten – 180 grader - langs kanalen – havnevigen og Sydhavnen. De fleste af døgnets vågne timer, der bruges i hjemmet, vil I tilbringe i det imponerende køkken og stueareal, hvis brede, lyse plankegulve af egetræ fra Timberman plank Oak Rustic er fra øverste hylde i både kvalitet og æstetik. De integrerede elektriske solgardiner i den sydligste del af stuen samt i to af værelserne, gør det nemt at styre behovet for lys i rummene. Køkkenet er stilrent hvor alle hvidevarer er fra Kitchen Aid - Gold pakken hvor selve køkkent er udført med grebsfrie, hvide elementer fra Uno Form, og samme producent er valgt til badeværelseselementerne for at sikre det ensartede udtryk. Særligt på badeværelserne får I glæde af gulvvarmen, som er gennemgående i samtlige rum i lejligheden. De mange gode værelser sikrer, at I kan indrette jer helt efter ønsker og behov, hvad end drømmen er børneværelser, hjemmekontor eller hobbyrum. Tilsvarende opholdsmiljøet er værelserne beriget med gavmildt lysindfald og et spektakulært udsyn. Prikken over i’et er med rette de to altaner, der på varme dage giver jer en oase i solen, hvor morgenkaffen kan nydes. Senere på dagen kan en øl fra yndlingsbryggeriet, tonerne fra favoritpladen og den solnedgangsfarvede himmel sætte scenen for en fyraften for to.

Til ejendommens ene side venter en lækker gårdhave, der har frodige bede, græsplæne og veludstyrede legepladser. Til den anden side ses vandet, der på en solskinsdag spejler kvarterets smukke og imponerende facader. I kan nemt slå jer ned langs kajen og nyde en forfriskning fra områdets caféer, og for vandsportsudøveren er der ro- og kajakklubber tæt på. Dagligdagen foregår gnidningsfrit, da daginstitution, dagligvareindkøb, S-tog, metroen og Skolen på Islands Brygge alt sammen nemt kan nås til fods eller på cykel. Der er endvidere mindre end 150 meter til friarealerne på Amager Fælled. Lækkert fælleslokale ud mod vandet der kan lejes af beboerne samt privat parkeringskælder (hvor man kan købe brugsret til en p-plads). Ejerforeningen bestyrelse er velfungerende og ejendommen har en sund økonomi.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Adrian Kleist

Salg & Vurdering

Direkte: 8844 6036   |   Mobil: 3113 1652
akl@jespernielsen.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.