TILBAGE

Formosavej 17, København S

6 rum

191 m2

16.000.000

VELKOMMEN TIL DRØMMEN

En villa for livsnydere, der imponerer med blandt andet sine åbne indretninger og det gennemførte infinity poolområde i baghaven. Attraktivt beliggende i nærheden af Amager Strand/Kastrup søbad, og ikke mindst i kort cykelafstand fra Skolen ved Sundet. Villaen er opført/ombygget i 1936/1976, men er løbende moderniseret, så den i dag fremstår indbydende såvel ude som inde. Huset passer med sine store rum og hele 3 badeværelser, perfekt til den mindre, men plads-krævende familie.

Fra den store lyse entré er der adgang til et stort, åbent opholdsrum, hvor køkkenet af mærket SieMatic er samlingspunkt og indbyder til en festlig samtale omkring den store polerede betonbordplade imens brændeovnen spreder hygge i hele rummet. I køkkenet er der valgt det bedste indenfor hårde hvidevarer, herunder det store Gaggenau køle/frysskab. Desuden flotte brede skibsplanker og vinduer fra gulv til loft, som visuelt lader jer nyde alle årstiderne. Fra køkkenet er der direkte adgang til den delvist overdækkede/sydvendte terrasse. Her kan I sidde, højt hævet over den smukke have og nyde solen. Stueetagen byder desuden på et flot badeværelse samt et værelse med tilhørende terrasse som har udsigt til baghavens fantastiske områder. Tilbage i entreen fører den stilrene trappe jer til første sal, hvor vægten igen er lagt på en åben planløsning med fuld lysgennemstrømning fra de store vinduespartier. Etagen er New-york inspireret idet stuen og soveværelset går i et, og hvor soveværelset er åbent ud mod badeværelset. Vi vil vove at påstå, at badeværelset med bl.a. ovenlysvinduer, egen altan, spabad, væghængt Phillip Starck toilet og det gigantiske rainshower brusehoved vil tage pusten fra de fleste. Mod syd er desuden en halvanden meter dyb, overdækket balkon med plads til blomster og indretning af hyggelige uderum. Kælderen med både indvendig og udvendig adgang består af endnu et lækkert badeværelse, bryggers samt 3 disponible rum. Huset har omfangsdræn og der er varme i gulvet flere steder for at opnå fuld komfort i den fine højloftede kælder. God opbevaringsplads i den fine krybekælder - under

Når lågen til indkørslen lukkes bag jer, kan I nyde roen i den stor have med den sydlandsk feriestemning. Den store saltvands infinity pool kan opvarmes efter behov og styres via en app. Når I har hygget i poolen, kan I derefter skylle jer af under den varme udebruser. Haven byder desuden på et flot lounge område og flere andre terrasser. I nærområdet finder i Amager Strandparks mange vand/sports aktiviteter, cafémiljøer og indkøb. Metroen er cirka 10 minutters gang fra adressen og tager jer til Indre by eller lufthavnen på få minutter. Alt i alt en unik villa, der nemt burde kunne tilpasses netop jeres ønsker og behov.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Phillip Pedersen

Filialchef, Salg & Vurdering

Direkte: 8844 6035   |   Mobil: 2311 8384
pp@jespernielsen.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.